Google+ Followers

Wednesday, 11 January 2012

Mampukah Aaron Aziz menang besar ABP2011?



Happy...yabedooooo..my abang long tercalon untuk ABP 2011...tak banyak 2 kategori utama je...satu untuk Pelakon Filem Lelaki Popular dan pelakon TV Lelaki Popular...excellent...tanpa ragu-ragu dan penuh keyakinan aku yakin Aaron Aziz akan sapu bersih 2 kategori utama ni plus kategori BINTANG PALING POPULAR 2011..hahhaa.

Aaron Aziz akan bertanding dengan
Pelakon TV lelaki:
  1. Aaron Aziz 
  2. Adi Putra  
  3. Remy Ishak
  4. Fizz Fairuz
  5. Fauzi Nawawi
Pelakon filem lelaki:
  1. Aaron Aziz 
  2. Shaheizy Sam
  3. Adi Putra
  4. Syamsul Yusof 
  5. Bront Palarae
Cayalah cakap aku..anugerah BPP2011 akan jatuh ketangan Aaron Aziz ....tahun 2011 merupakan tahun bertuah buat Aaron Aziz...semua drama,fiilem and teater yang dibintangi die meletop habisss okesss...

My abang long start meletopp lepas drama Nora Elena...masa tu aku sure memang ramai yang baru minat dengan dia termasuk lah aku..hikhik...dulu tak minat pun..suka suam-suam je..Lepas tu ditambah plak dengan KL GANGSTER yang dia jadi abang long bertambah terpercik api keHOTan abang long sorang nih...

Rasanya tahun ni berlambak-lambak projek drama/filem yang dibintangi  Aaron Aziz
antaranya:
  • Nora Elena
  • Telemovie Kitab Cinta
  • KL Gangster
  • Kekasih Awal dan Akhir
  • Stanza Cinta
  • Badai Semalam (teater)
  • Karma
  • Datin Ghairah
  • Ombak Rindu
  • Tahajjud Cinta
  • Akinabalu
  • Satu lagi drama yang die berlakon dengan Neelofa sebagai Karim tuh....lupa plak..
ngan banyak lagi kowt yang aku tak berapa nak ingatt...ni bukan kopi pasta ok..hehe

Konklusinya aku yakin Aaron aziz mampu menang besar tahun ni...rezeki dari Allah buat dia...dah lama berkecimpung dalam dunia seni baru bakat abang long benar2 menyerlah....hihi...

Bila Jejari Berbicara:Beli paper banyak-banyak untuk vote Aaron Aziz...=)

5 comments:

amir aizat said...

meletop, haha

Ayien said...

haha..jap lagi habis kene bomm...=D

Kaca mata said...

vote for Aaron Aziz..:)

Ayien said...

vote bebanyak k..=D

Anonymous said...

aku suka aaron aziz

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...