Google+ Followers

Wednesday, 7 September 2011

Traffic naik mencanak....

Alhamdulillah...huhu...terlalu happy semenjak 2 ni....tengok kawan-kawan happy pown ayien jadi happy...
Semalam singgah la kat page Nuffnang sesaja intai kalau-kalau ada earning baru,tapi belum ada rezeki,maintain jer sejak 2 minggu lepas macam tu...tak pe-tak pe..try lagi ayien...tapi ayien berblog bukan sebab nak dapat earning banyak-banyak..cuma suka-suka jer...

Terharu la sangat bila traffic naik gila gempak terima kasih pada sesiapa yang melawat blog tak berapa dewasa ni....Ayien insan baru belajar..kalau ada salah silap sila beri tunjukkan....^_^




 Ayien masih belajar untuk  menjadi seorang blogger yang power macam yuyu,cik epal....^_^
<tunggu sampai 10 tahun kowt baru jadi macam mereka>

Download Keimanan Cinta


Drama terbaru di TV 9 Keimanan Cinta yang juga diadsaptasikan dari sebuah novel.....dengar kata cerita ni best so ayien nak kongsi denagn korang semua.....

Sinopsis
Fazura adalah seorang jurutera sivil yang sungguh rapat dengan kakak kandungnya, Jannah dan teman sekolahnya, Jesica, setelah kematian ibu bapanya. Dek kerana tekanan hidup, Jesica memaklumkan kepada Fazura bahawa dia tidak lagi percayakan Tuhan. Sejak itu, Fazura berasa bertanggungjawab merapati Jesica, agar sahabatnya itu menemui cahaya kebenaran Islam. Dalam perjalanan pulang dari rumah Jessica, Fazura hampir-hampir dilanggar oleh Alan yang memandu dalam keadaan mabuk. Alan adalah cucu Tan Sri Yong yang gemar berfoya dan tidak mempunyai disiplin hidup.

Pelakon
Izreen Azminda, Wong Sip Nam, Jason Chong, Iqram Dinzly, Adlene Sen, Zoeey Tan, Airis Yasmin.

Download

 Selamat menonton

WORDLESS WEDNESDAY #5

rasa nak macam ni sepanjang hari esok....boleh ke....>_<

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...