Google+ Followers

Sunday, 28 August 2011

Bangga dengan pemain bola sekarang


Bangga bila baca paper 2 hari lepas "3 pemain Malaysia iaitu Fadhli Shas,Irfan Fazail, dan Wan Zack Haikal terpilih untuk menyertai keba Vion untuk membantu kelab tu"...tapi untuk 3 bulan jerk...sampai bulan November sahaja...sekurang-kurangnya orang luar dah nampak bakat pemain bola Malaysia..

Bangga itu ditambah lagi bila selak lagi terbaca pula"Shafiq Rahim dan Safee Sali akan ke kelab Cardiff City" tak pernah lah pulak dengar pasal kelab tu berjaya mengondol sebarang piala tapi tau la pemilik dia orang Malaysia..


hopefully mereka semua akan lebih bersinar bila bermain dengan orang luar dan dapat kembangkan bakat yang ada....
Majulah sukan untuk negara!!!

Hatiku milikmu


Nera?siapakah dia...bintang AF yang tersingkir tu ke?suara dia best tak?dia cantik tak?macam-macam persoalan....Ayien memang pengikut setia AF dari musim pertama sampailah ke-9 ni...kiranya membesar dengan AF la gitu...

Orang kutuk kata bintang mee segera ke mee goreng ke macam mana pun mereka ayian tetap minat,dari zaman Khai,Adam,Farah,Mawi,Dafi,Nubhan,Stacy,Akim dan Shahira...ayien memang ikut perkembangan mereka sampai sekarang...

Nera? 1st impression ayien bila dengar suara dia dalam AF memang tak boleh nak layan..entah kenapa macam lebih banyak sumbang dari merdunya...sampai ayien marah-marah sebab dia still kekal dalam AF..dan Afif tersingkir masa tu...

Nak cerita sekarang pulak?Betul tak tipu kalau sebelum tidur tak dengar suara dan lagu dia memang tak boleh tidur...kira macam sedation buat ayien untuk tidur dengan lenanya....^_^

kalau tak percaya try la layan lagu ni...


best tak?

Saya suka dengan Awi Rafael

Pagi-pagi macam ni dengar lagu Awi Rafeal rasa lapang je dada....syiok sangat ikut nyanyi jugak...Ayien lagi suka versi BM dari MIX tu...


Dulu xde la sesuka mana lagu ni...tapi kalau dah hari-hari di bahankan dengan lagu En.Awi Rafael ni tentu saja boleh jatuh suka dengan lagu dia...


Layan jom!!! 

 


Suka lirik pulanglah sebelum ku run away,aku menunggu dari monday,tuesday,wednesday,thursday friday >_<

Akhirnya...


Hari ni ayien balik kampung..seronok bukan kepalang sebab dah lama duk berjauhan dari keluarga...tak lama mana pun,baru 1 bulan...^_^

Sampai-sampai kat rumah memang terus berbuka sebab dah sampai waktukan...

Paling buat ayien happy bila dapat benda yang selama ni memang ayien hajatkan..dapat camera digital ok...hadiah dari abang no-2 ayien...sebab apa bagi hadiah?mungkin sebab ayien dapat pointer baik kowt sampai semester ke-5 ni....hihihi...penat study tau...

ada 3 colour


Abang ayien belikan jenama Canon Powershot A800..Kamera tu berat sikit sebab dia mengunakan bateri biasa tapi boleh caj..10MP lagi..ayien dapat colour merah...sweet kan...


ada rezeki ayien nak beli yang ni....ok?

raya ni boleh lah tangkap gambar sakan pastu post kat blog..meriah-meriah....!!!

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...