Google+ Followers

Sunday, 18 March 2012

Assalamualaikum

Assalamualaikum....lamanya tak menaip kat sini..almost 1 month tak menaip windu tak ngan aku?ahahaa..sapelah yang nak merindui insan kerdil nih..actually aku sangat busy dengan tugasan2 yang diberikan abah aku kat kedai makan kami...hikhik...


Korang tahu tak aku masih bergelar penganggur terhormat kepunyaan en. Osman dan pn.Tijah..bohsan gila duduk rumah..dah tak pat hangout dengan member sekepala..sebab sekarang nih ramai member tak sekepala..so haruslah tunggu member yang sekepala bersama baru boleh hang out..



Kadang-kadang aku terpikir nak bersara je dari blogging nih tapi sayang...follower aku dah ramai takkan nak tarik diri macam tu ja kan..


lagipun blog aku bukan terhad pada kisah peribadi tapi merangkumi semua aspek so why not aku teruskan je...insyaallah..aku akan cuba memperbaiki blog aku agar lebih mesra dan disukai ramai....

chilll

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...