Google+ Followers

Sunday, 22 January 2012

Download Ariana Mikhail Dan Sinopsis

Salam 1 Malaysia..hihi..nice...

Minggu lepas siapa ada tengok drama Ariana Mikhail,angkat butang SHARE cepat..hahaha..

sesungguhnya aku dah jatuh cinta dengan drama nih...Dah lama tak tengok Sein berlakon sejak drama Adamaya...well die buat aku jatuh cinta dengan watak Mikhail yang super romantik ituh....hihihi

Pelakon terdiri daripada:Sein ,Nora Danish,Khusyairi,Sharnaaz Ahmad,Hanez Suraya,Abdul Razak,dan ramai lagilah

jom go to sinopsis nyeh...

Ariana yang lulusan hiasan dalaman bercuti bersendirian kerana ingin mencari pengalaman dengan dunia hiasan di Eropah. Dalam pertemuan itu berlaku disebuah cafe di bandar Paris, Apabila Ariana membantu Mikhail daripada di marahi yang cuba mengorat wanita Peranchis dengan mengaku Mikhail teman lelakinya. disebabkan Mikhail tidak memahami bahasa ’Peranchis’. Mikhail marah dengan tindakan Ariana yang melepaskan peluangnya tetapi Ariana menjelaskan pada Jamil yang kebetulan ke tandas akan perbuatan Mikhail mengusik wanita perancis yang telah mempunyai teman lelaki itu salah. Lainlah kalau wanita itu yang berminat dengan Mikhail. Sikap Mikhail yang tidak berterima kasih serta berlagak dan sombong membuat Ariana tidak berminat untuk berkawan walaupun dia tahu mereka sebangsa.

Jamil meminta maaf bagi pihak Mikhail, kerana mereka baru sahaja sampai bercuti di Paris. Ariana boleh sedikit berbahasa Perancis mengingatkan Jamil agar menjaga tingkah laku Mikhail. Bagi membalas budi,Jamil mengajak Ariana makan malam tetapi Mikhail tidak berminat untuk turut serta kerana dia tidak meminati Ariana. Mikhail mengingatkan Jamil jangan buang masa sebab kalau nak gadis melayu balik ke Kuala Lumpur nanti mereka akan bertemu ramai. Jamil menasihatkan Mikhail jangan bongkak nanti dia akan tergila-gilakan Ariana. Tetapi Mikhail ketawakan kata-kata Jamil serta menyuruh Jamil saja mengorat Ariana sekiranya dia berminat.

Kalau siapa yang dah tengok episod 2 tahulah apa yang berlaku antara Mikhail dan Ariana...

Aku suggest kepada siapa yang minat drama romantik-romantik boleh buat bekalan senyum sepanjang malam...=)

cerita ni hanya ada 2hari dalam seminggu bermula hari isnin sampai selasa


JOM DOWNLOAD...=)


Episod 12 - 21 Feb | Hotfile | Mediafire
Episod 11 - 20 Feb | Hotfile | Mediafire
Episod 10 - 14 Feb | Hotfile | Mediafire
Episod 09 - 13 Feb | Hotfile | Mediafire
Episod 08 - 07 Feb
Episod 07 - 06 Feb
Episod 06 - 31 Jan
Episod 05 - 30 Jan
Episod 04 - 24 Jan
Episod 03 - 23 Jan
Episod 02 - 17 Jan
Episod 01 - 16 Jan



ini OST drama nih...LIKE..
LIKE la sekali my fbpage yerk....=)
kredit buat tuan punya link download:kepala bergetar..=)

1 comment:

Anonymous said...

tq ayien! memg sgt mendoakann. upload tiap2 episod yee.tq!

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...