Google+ Followers

Tuesday, 9 August 2011

Rahsia di sebalik kejadian WTC

Ingat tak lagi kejadian runtuhan WTC???
Semalam dapat dari FB pasal benda ni...sesungguhnya Allah tahu apa yang berlaku...sama-sama kita cuba....
Cuba buka Microsoft Word. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY (no. pesawat langgar WTC). Tukar saiz font tu kepada saiz 48. Highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS. Apa yang u all nampak?macam kat bawah ni kan...Allahuakbar. Kebetulan atau dirancang? hnya Allah swt yg tau segala apa yang dirancang....

   

ehsan gambar dari Pakcik Google....tQ ^_^


MR AA

Kenapa ya ku meminati Aaron Aziz??siapa boleh jawab soalan ni??EXAM sure keluar.....cepat-cepat!!!!!Hahaha...


Jawapannya sebab dia berlakon sgt best sekarang.....tak penah la ku suka pelakon cenggini...siap buat berbagai2 untuk dia...cewahhh..macam la banyak sangat...actually aku suka dengan personaliti abg Aaron dengan wife dia yang mesra tu...tak sombong dan sentiasa mesra..mana aku tahu???ada lah...mana boleh cerita...^_^.. ^_^ ...


Jom kita tengok gambar-gambar Aaron Aziz .....


Semoga Aaron Aziz terus maju dalam bidang seni...=)))dan semoga menjadi rakyat MALAYSIA....

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...