Google+ Followers

Sunday, 1 January 2012

MYRAVEA:SEGMEN WARNA PILIHAN UNTUK BLOGKU


1st entry ditahun baru 2012....

Hari ni duduk aku duduk rumah sambil menghabiskan masa dengan berblog...baca entry kawan-kawan yang best dan tetiba nampak Cik Myra Vea kita sedang menjalankan SEGMEN...i loike...nak join lah...sebab memang tengah godeh2 nak cari kaler sesuai untuk blog aku (tahun baru la katakan..kaler pun barulah...tapi xjumpa2)

Myravea ni kreatif orangnya...kalau tak masakan blog die cantik sesangat dengan motif bunga-bungaan...ala-ala Heliza lagi...=)
klik header ni kalau nak join segmen...
























WARNA PILIHANKU:


Pink/Putih....haruslah blog aku kaler pink dan putih....xmahu kaler asa lain....muktamad..hehehe


KENAPA?
Sebab saya gegurl lahhh..ahak..aku memang suka benda-benda pink...tapi taklah semua benda dalam dunia aku suka pink just untuk dunia online aku memang aku sukakan pink...desktop aku pun background pink..dan blog aku pun before ni kaler pink tapi lepas try nak tukar baru..aku dah tak jumpa mana aku letak pink yang lama...so ambik yang pink original je lah....kutuk la gimana pun aku tetap nak pink untuk blog aku...MyraVea pun suka pinkkan...same2 ngan kita...hikhik..



SELAMAT BERJAYA UNTUK DIRIKU SENDIRI....=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...