Google+ Followers

Wednesday, 11 January 2012

Mampukah Aaron Aziz menang besar ABP2011?



Happy...yabedooooo..my abang long tercalon untuk ABP 2011...tak banyak 2 kategori utama je...satu untuk Pelakon Filem Lelaki Popular dan pelakon TV Lelaki Popular...excellent...tanpa ragu-ragu dan penuh keyakinan aku yakin Aaron Aziz akan sapu bersih 2 kategori utama ni plus kategori BINTANG PALING POPULAR 2011..hahhaa.

Aaron Aziz akan bertanding dengan
Pelakon TV lelaki:
  1. Aaron Aziz 
  2. Adi Putra  
  3. Remy Ishak
  4. Fizz Fairuz
  5. Fauzi Nawawi
Pelakon filem lelaki:
  1. Aaron Aziz 
  2. Shaheizy Sam
  3. Adi Putra
  4. Syamsul Yusof 
  5. Bront Palarae
Cayalah cakap aku..anugerah BPP2011 akan jatuh ketangan Aaron Aziz ....tahun 2011 merupakan tahun bertuah buat Aaron Aziz...semua drama,fiilem and teater yang dibintangi die meletop habisss okesss...

My abang long start meletopp lepas drama Nora Elena...masa tu aku sure memang ramai yang baru minat dengan dia termasuk lah aku..hikhik...dulu tak minat pun..suka suam-suam je..Lepas tu ditambah plak dengan KL GANGSTER yang dia jadi abang long bertambah terpercik api keHOTan abang long sorang nih...

Rasanya tahun ni berlambak-lambak projek drama/filem yang dibintangi  Aaron Aziz
antaranya:
  • Nora Elena
  • Telemovie Kitab Cinta
  • KL Gangster
  • Kekasih Awal dan Akhir
  • Stanza Cinta
  • Badai Semalam (teater)
  • Karma
  • Datin Ghairah
  • Ombak Rindu
  • Tahajjud Cinta
  • Akinabalu
  • Satu lagi drama yang die berlakon dengan Neelofa sebagai Karim tuh....lupa plak..
ngan banyak lagi kowt yang aku tak berapa nak ingatt...ni bukan kopi pasta ok..hehe

Konklusinya aku yakin Aaron aziz mampu menang besar tahun ni...rezeki dari Allah buat dia...dah lama berkecimpung dalam dunia seni baru bakat abang long benar2 menyerlah....hihi...

Bila Jejari Berbicara:Beli paper banyak-banyak untuk vote Aaron Aziz...=)

Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic




Salam pagi..hihi..belum tidur lagi so aku gi jenjalan kat blog orang...terjumpa pulak satu benda nih...(nak kata kontes bukan segmen apatahlagi bukan..)macam unik sangat...berkaitan portfolio dalam pembikinan vector cartoon..kira siapa bertuah akan tahulah apa hasilnya nanti....

terdetik hati nak join sebab unik sangat pencarian nih....sape nak join jom klik sini

Pencarian ni anjuran ADAM dan AZIE

Syarat-syarat penyertaan:-

Tajuk : Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic
Nama : Nur Zaituain Osman
Tempat tinggal sekarang : Melaka
Join Blog sejak : dis 2010

tak susah pun..senang jerk..hihihi...

lagi satu syaratnya haruslah letak sekali gambar aku sebagai pengenalan gitu..amik aku tepek gambo ni je yang mampu...agaknya gimana gambo kat bawah ni bertukar jadi kartun...hermmmm...=P




Perubahan Itu Perlu



 Rasa nya tak penting kot entry kali ni(macam la entry sebelum ni penting sangat..haha)aku dah tukar HEADER baru..ada sesape perasan tak??hahah..macam la kau retis ayien hari-hari orang nak  bukak blog hang...
Dah hentikan mainan perasaan ini...jom sambung citer


Ini pasal Header dan blog aku ni...adalah aku buat pembaharuan sikit-sikit..tambah yang mana patut sempena tahun baru 2012 nikan..lagi pun sebelum ni macam kureng ummmmphh je aku rasa blog BILA JEJARI BERBICARA nih..hehehe...


Sebenarnya dah banyak kali dah aku tukar header.dulu adelah tempah kat Mas Safwan tapi header tu macam ada something wrong pasal caption die so aku tukar header lain.


kali ni aku buat sendiri...hikhik gune phoscape jerk.. belum tercapai dik akal untuk expert dalam photoshop...so apa lagi buat lah..dan hasilnya...macam yang korang kat atas tu...cantik3 tak??


inilah contoh2 header yang pernah diguna pakai aku sepanjang 2011...

NICE TAPI APA KAN DAYA NAMA BLOG SILAP DAAAA...JEJARI BERCERITA...erk
INI YANG TERBARU DAN AKU SUKA KAN NYA..
Aku rasa header baru ni lebih simple dan tak serabut...biar nampak gegirl sikit tak hape...lalallala

 Hopefully tahun 2012 akan membuatkan aku semakin bersemangat menaip dan menghasilkan idea yang bernas dalam penulisan aku...yelah tak nak orang cakap buat blog cam syiok sendiri...hahaha..amik ko sebijik..kena sound macam tu sure aku benti berblog..hikhik


babai....jumpa lagi dilain entry....zassssssss



♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...