Google+ Followers

Friday, 11 March 2011

TSUNAMI MELANDA JEPUN

Pada 1.46 petang tadi  Jepun telah ditimpa bencana besar apabila tsunami telah melanda negara mereka.Setakat ini itu yang terburuk sejak 1900 - 8.9 SR! very scared tau...sure owg2 dalam bangunan dah cuak nape bangunan goyang giler... memang sangat teruk kesannya.Ada beberapa link yang sangat berguna untuk ikuti perkembangan tsunami ini link adress nya

ada beberapa video berkaitan tsunami ni








Sabah dan Labuan dijangka akan terkena 'tempias' tsunami ini,risau juga sebab abang,kakak ipar n anak saudara duduk kat Kota Kinabalu..dah la my bro tu navy..jangan gi tepi laut yerk Bro.....harap2 Sabah dan Labuan xkene ape2.....amin...

kredit kepada Joegrimjow kerana sebahgian diambil dr blog beliau,untuk maklumat lanjut sila layari blog beliau di http://joerrimjow.blogspot.com. Thnx ya....

bad mood

susah nak caye orang lagi....
pengalaman mengajar aku jadi lebih tegas..
xmo dah nak kesian2 ngan orang sebab belum tentu orang kesian ngan kite..betul x??

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...