Google+ Followers

Sunday, 1 May 2011

di sebalik movie Penunggu Istana...

Ini beberapa gambar keadaan stana Bilah di Perak yang menjadi lokasi pegambaran filem Penunggu Istana
layan....teringin pulak nak jejak kaki kat Istana tu...nice place...


 Di pintu masuk Istana Bilah
gambar di luar Istana Bilah
di kawasan dalam Istana Bilah

petang semua..semalam aku ngan member aku begitu terdesak nak tengok citer Penunggu Istana ni...semua sebab kawan aku cakap citer tu adalah kisah benar dan shoot2 yang dibuat pun bukan rekaan..so dengan hati yang tak sabar,aku pun planning la nak gi tengok...masa sampai..kawan aku cakap tiket pukul 2ptg dah habis...wooo..dah habis...so tiket yang ada pukul 6..nak tak nak tunggu jugak la kul 6 punya tiket...
sempat la jugak mengedik kan diri depan cam...hahaha...

 OTW nak ke Dataran Pahlawan...=)
kami suke coolblog
 tengok ngan 5 orang member
hobi semasa

 tadi tu ngan member dari indonesia...
ini kaki orang Malaysia k...huhu


now aku nak citer sikit pendapat aku pasal filem paranormal pertama di Malaysia ni...disebabkan ini adalah pertama so memang okey lajalan citer die...1st aku tengok aku macam percaya la jugak yang shoot2 yang diambil adalah benar...memang seram tau...sampai aku ngan member berpeluk sakan sebab takut....=(..cuba bayang kan aku tertanya-tanya betul ke Amar tu kena rasuk sampai bunuh2 orang siap jadi kes polis lagi...so aku try cari kat fb malam tu jugak...cari punya cari tak jumpa....hari ni aku try cari dan alhamdulillah aku jumpa FB pelakon yang pegang watak Mus dan Amar...Sara tak jumpa.....hahahaha....now persoalan dah terjawab...

ini dia pelakon penunggu istana tue...

AMAR


MUS

 pic ni diambil dari FB mereka....credit la untuk mereka...huhu...sekarang sape2 yang still tertanya-tanya samaada mereka dah mati or hilang jawapannya mereka sihat walafiat sebab sape yang approve aku kalau bukan mereka kan...hahahha

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...