Google+ Followers

Sunday, 15 May 2011

NURSES DAY TERAKHIR KALI WIT KORANG

hai...samat petang u'oll...sekarang aku dah start cuti sem..tpi tak lama pun just 2 week...kira okey la dari tak dekan...huhu...continue da story...hari khamis lepas 12 hb mei nurses day tapi kolej aku celebrate pada 13 hb mei kat hotel Bayview Melaka...
selamat la kelas abis awal kalau tak mesti huru-hara nak makeup la nak set rambut la, and blablabla..... kami memang harap sangat malam tu berjalan lancar dah event jadi happening dan enjoy....
aku sampai awal hari tu around 5 pm...sebabnya aku kena prepare ada sketsa yang aku ngan kawan2 kena buat,...harus la menangis kan..hahahha
sebenarnya nurses day ni disambut pada 12 hb bersempena hari jadi Florence Nightingale..ia itu pelopor pertama bidang kejururawatan ini...so sebagai bakal nurse aku sangat kagum dengan sejarah Florence ni...kalau cerita memang tak habis la kan....huhu

sampai-sampai je aku cari member penting aku Marshita..dia sampai lagi awal,pukul 2 tau....hehehe..class...

ini antara shoot2 yang berjaya dirakam kami....tema malam tu adalah red carpet (pink& purple gitu)

with marshita...





my CI: pn Kamariah...sayang pn

wit my junior

oh my daddy...hehehe

munirah,aku dan nara

bruno mars..sweet la kau daus..

ms nilam...terbaik la hang hana...





my tutor..ms kathy..

sorry ruby,,heheh,,nazrah 


ms lompat2...ahhahha

sangat penat berposing ya...
event habis artound 11pm...sangat enjoy..hopefully ia kekal menjadi memori terindah....

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...