Google+ Followers

Sunday, 21 August 2011

BE ke-3


Bertambah sayang kat Nuffnang macam ni...walaupun macam naik tangga se-10 tingkat tapi Nuffnang tetap baik hati ngan ayien..bukan senang nak dapat BE ni....tak pelah..walaupun sikit tetap bersyukur..aminn..semoga murah rezeki ku lagi selepas ni...=)

hari tu terkejut sangat kenapa tetiba status keahlian Gliteratti bertukar kepada Ordinary...memang kecewa gila lah....rupa-rupanya sebab ayien dah siarkan kempen iklan dari pesaing Nuffnang tapi lepas dah padam dapat balik keahlian tu..

Ayien selalu jugak ikut nasihat sesetengah blogger yang otai,kata mereka kita mesti selalu update survey kat Nuffnang dan banyak tanya kat Nuffnang pasal kempen yang di siarkan....cubalah kalau korang percaya...
kalau nak dapat beriban-riban tu susah la..sebab ayien sedar blog ni cuma cap ayam,bukan cap LV....hihi...

Siapa pelakon lelaki pilihan Malaysia?

Perah punya perah akhirnya terpikir satu idea bernas ni..Sekarang ni makin ramai pelakon kat Malaysia...sampai tak tahu nak minat siapa.Tengok drama ni,suka pulak kat pelakon ni...So kadang-kadang minat tu selalu bertukar,tapi Ayien cuma nak tahu siapa pelakon yang korang minat tak kira drama/filem apa saja yang dilakonkan....

Layan~~~

Fahrin Ahmad
Syamsul Yusof
Shaheizy Sam
Ady Putra
Farid Kamil
Fizow Omar
Mr AA akan Seth Tan
Yang mana satu pilihan hati.....=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...