Google+ Followers

Saturday, 23 July 2011

Sweet itu Memory

Apa yang sweet sangatkan..haha

acctually 2 week ago ku dan rakan2 serumah telah menjana sedikit wang untuk menjayakan party at pantai klebang malacca...sempena 2 1/2 tahun kami tinggal sama-sama...sambil bertukar2 hadiah..memang syiok la bile dapat adiah dari my besties friend...

Paling ku geram bila kena kelentong sikit...punya la yakin yang hadiah tu bukan untuk ku sebab ku sendiri yang balut hadiah tu...my besties cakap die lupe balut so mintak tolong ku yang kretif ni menjalankan tugas...ku macam geram jugak sebab my besties bagi Teedy Bear pada orang yang die dapat...ku kata akan putus lah kasih sayang ni kalau my besties bagi orang lain bear besar tu...sekali memang ku yang dapat melompat lebih tinggi la jawabnya...^_^

di sajikan beberapa keping gambar pembuka selera...








 cantik sangat pemandangan waktu pagi....




 inilah my besties yg sengaja mengenakan ku sampai ku tersenyum lebar






nama bear ni chikang....sweet kan??


hopefully kenangan tu akan kekal dalam ingatan kita semua...aminnnn

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...