Google+ Followers

Wednesday, 20 July 2011

Bila Farah Breep-Breep naik pelamin...

Hai....entry yang agak terlambat tapi tetap nak jugak buat sebab Ayien suka giler ngan Farah Breep2 ni.Tak sangka dia dah kahwin.Satu la Ayien nak puji..Farah tak pernah nak expose2 boipren dia sebelum kawinkan..still bertudung litup..


Dalam duk menatap gambar-gambar kawin Farah dan Johan ni..Ayien memang suka tengok setiap keping gambar kawin Farah...tak bohsan langsung..semua gambar yang diambil memang cun-cun belaka...tak caya korang try tengok

gempak kan pelamin nya...

tak payah pown pakai inai beria sangat...tetap cantik
kalau la dapat buat garden wedding gini..


bersama keluarga
cantik sangat..naik seri pengantin Farah

suami Farah boleh tahan juga orangnya...
Eh2 main jeling-jeling pulak...
semoga bahagia ke akhir hayat ya Farah dan Johan


DOWNLOAD KITAB CINTA


Sebuah drama yang diinspirasi dari Kisah Nabi Yusuf. Di mana lokasi akan dilakukan di Malaysia dan Acheh, Indonesia. Seorang gadis bernama Mustika seorang pelajar di Universiti Islam Malaysia yang cantik dan sosial. Dia sememangnya tidak berminat belajar disitu apatah lagi terpaksa untuk memakai tudung. Dia sering ditegur kerana pemakaiannya yang melanggar etika University.

Satu hari Mustika telah... di pilih oleh pihak Universiti untuk dihantar membuat tesis semesta akhir mengenai pembagunan manusia di Acheh dan menetap di kampung Cot, Meulaboh Acheh selama 3 bulan. Di kampung itu tinggalnya seorang jejaka tampan bernama Wali Hanafi bersama ayahnya, yang bertugas sebagai ustaz di sebuah pesantrean. Berbagai peristiwa yang menarik berlaku sepanjang berada disana yang membuatkan secara tidak langsung Mustika mula berubah dan tanpa disedari dia juga mula menyukai Wali.

Lakonan : Hardy Hartono Danurussami sebagai Wali, Fazura sebagai Mustika, Feri Agus Suriandi sbg Irfan

 

OST KITAB CINTA

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...