Google+ Followers

Wednesday, 20 July 2011

Bila Farah Breep-Breep naik pelamin...

Hai....entry yang agak terlambat tapi tetap nak jugak buat sebab Ayien suka giler ngan Farah Breep2 ni.Tak sangka dia dah kahwin.Satu la Ayien nak puji..Farah tak pernah nak expose2 boipren dia sebelum kawinkan..still bertudung litup..


Dalam duk menatap gambar-gambar kawin Farah dan Johan ni..Ayien memang suka tengok setiap keping gambar kawin Farah...tak bohsan langsung..semua gambar yang diambil memang cun-cun belaka...tak caya korang try tengok

gempak kan pelamin nya...

tak payah pown pakai inai beria sangat...tetap cantik
kalau la dapat buat garden wedding gini..


bersama keluarga
cantik sangat..naik seri pengantin Farah

suami Farah boleh tahan juga orangnya...
Eh2 main jeling-jeling pulak...
semoga bahagia ke akhir hayat ya Farah dan Johan


No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...