Google+ Followers

Monday, 15 August 2011

JADI ANAK DARA TUA BARU TAU!

Sweet tak tajuk entry kali ni....

pernah dengar bila lelaki tak dapat ngurat pompuan dia cakap macam ni...'Sombong,kau jadi anak dara tua baru tau.'

WTH nak cakap perempuan macam tu?setakat duduk tepi jalan nak jadi tikus pastu siap nak mendoakan orang macam tu apa cer..ingatkan bangla ke nepal ke rupanya orang melayu....hihi....

Biasa nya perempuan takkan layan orang yang kacau-kacau kat tepi jalan ni...tak de standard ok

So belajar lah menghormati orang lain..kadang-kadang nak tergelak pun ada kalau kawan-kawan kena macam ni...
hi boleh kenal?



Sebenarnya tak semua perempuan sombong tau...cuma mungkin tak kena cara,tempat dan masa....kalau kena cara jerk dah ok....selamat berkenalan....^_^

ke 15

Selamat pagi..patutnya entry ni ayien post semalam sebab benda ni terjadi semalam tapi tak pelah...asalkan dapat update suka aje....
Semalam ayien keluar berbuka dengan 3 orang lagi kawan ayien..yang plan pun my kawan Melissa sebab dia nak jumpa member lama..ingatkan sorang rupaya sampai 4 orang lelaki..(Moq.Paet,Bat dan Smake)

So mereka dan mereka dicide untuk berbuka kat KFC je la...walaupun tak berapa gemar KFC just layan jerk..janji dapat berbuka....

Masa tengah tunggu waktu berbuka,tanpa ayien sedar,fun fries telah masuk kedalam mulut aku tanpa sedar...ketawa sakan la semua time tu...memang hobi ayien kalau pergi MC D mesti makan benda alah tu dulu....malu sangat...selamat duduk tempat jauh dari orang...alhamdulillah dapat juga berbuka dengan senang hati..

Memang niat hati lepas berbuka nak pi jenjalan..alang-alang orang dah ajak terus je kate tak kisah..hahahaa..
so mereka buat rancangan untuk bermain bowling...hihihi...hobi semasa lagi...baling je apa yang patut...

 

CONTEST BLOG TER-COMEL , SMART DAN KEMAS


Assalamualaikum
Masa tengah buat rondaan kat fb group jumpa plak pasal satu entry ni...
mencari blog tercomel,smart dan juga kemas,...agak-agak blog aku layak tak nak join...cap ayam la katakan...hihi...apa pun aku nak cuba nasib..mana tahu kan...tuah ayam nampak kat blog ni...

Contest nie dinamakan :


Syarat-syaratnya :
Follow blog Leeya dan Anis
Buat satu entry tentang contest nie
Tinggalkan link di comment box entry nie

Hadiah :
First prize : Edit blog ( pilihan ) + Header + Banner
Second prize : Header + Banner + Sidebar Image
Third prize: Header + Sidebar Image
Consolation : Banner or Shoutbox Image ( 5 person ONLY)
Closing Date on 17 September 2011
Winner will be announced on 21 September 2011

Contest akan terbatal jika kurang drpd 10 orang .. :)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...