Google+ Followers

Friday, 2 September 2011

Tanpamu tak mungkin ku begini




Dikesempatan ini ayien nak mengucapkan terima kasih kepada group-group untuk blogger yang banyak membantu ayien untuk share link kat situ..
kalau tak de group-group ni susah la nak hidup...(macam tu ke?hihi)
sedikit sebanyak jumlah view datangnya dari budak-budak group jugak bila kita share entry kat group...
antara group yang memang bombastik dan aktif pengunjungnya....


 






banyak advantage bila kita join group ni kan..
dapat kawan baru
follower meningkat
jumlah UV bertambah
entry kita pown dibaca tak begitu??
huhu

Follow ini blog



Dulu-dulu selalu terfikir apa tujuan sebenar butang follow tu diwujudkan?untuk kejar FOLLOWER terbanyak?atau suka hati sesiapa saja yang suka dengan blog kita nak follow...

Dulu masa awal-awal jadi newbie memang asyik kejar Follower jer...pas pergi satu blog follow dan tinggalkan komen kat shoutbox suh follow ayien balik.kadang-kadang cara tu berhasil tapi selalu tak berhasil bila dengan blogger yang dah banyak follower(mungkin sebab dieorang tak suka dengan taktik tu) tapi ayien tak kisah,sesiapa nak follow pun ikut suka hati mereka lah kan...^_^

memang ramai newbie sekarang kejar follower,yelah,kalau follower baru 10 orang mestilah mereka nak tarik orang pergi blog merekakan..mana ada blogger yang terus dapat berpuluh-puluh follower..biasa ayien akan follower newbie,bagi semangat sikit pada mereka sebab kita pernah rasa macam mana berada kat tempat tu..

walaupun taktik follow mengfollow ni dianggap macam memaksa tapi terpulang jugak pada diri kita,kalau nak follow,follow jer kalau tak nak abaikan....betul x?

Abang Gambit Yang Kacak

Entry memang terhangat ni...pasal abang Gambit sorang ni...tak habis-habis nak buat kontroversi...sakitkan hati orang sana sini...macam mana fan tak kutuk/maki dan etc kat dia?ayat yang dia keluarkan buat sakit hati orang jerk...

serabut gila tengok Page FB dia..buat peminat ngamuk...tapi ayien setakat tengok je lah..sempat la layangkan satu post kat situ...=) tapi langsung tak terasa pasal apa yang dia post...tapi ramai tak puas hati dengan apa yang dia cakapkan...


Pada ayien,kita biarkan je Gambit ni.Berkata tanpa berfikir..mungkin dia tak takut kena ban masa filem Karipap-Karipap Cinta dia masih kat wayang tu....biarkan..


lagi layan,lagi banyak kata-kata kesat dan kasar dikeluarkan...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...