Google+ Followers

Friday, 23 September 2011

CONTEST PHOTOGENIK pilihan BJB


Ayien dengan berbesar hatinya ingin mengadakan satu CONTEST PHOTOGENIK.Ini merupakan pertama kalinya ayien buat CONTEST macam ni.Selalu memang ayien je yang join contest...Contest ini memberi peluang kepada semua blogger tak kira lelaki atau wanita untuk menyertai CONTEST ini....CONTEST ini akan berjalan selama 1bulan...

Syarat Penyertaan Contest:
  1. Peserta mempunyai blog sendiri.
  2. Penyertaan terbuka kepada lelaki dan perempuan
  3. Gambar akan dimasukkan kedalam blogpage ayien
  4. Follow Ayien di blog ini dan like blogpage i'm Ayien
  5. Buat entry mengenai contest ini iaitu (Contest Photogenik pilihan BJB)
  6. Masukkan Banner contest kedalam entry yang dah korang buat tadi dan mestilah linkkan Banner tu kepada entry ini.
  7. Lampirkan URL entry yang telah korang buat tu di ruangan komen entry contest ini...
  8. Mesti ajak sekurang-kurangnya seorang rakan untuk menyertai sama CONTEST ini..
  9. Setiap pemenang akan dinilai juri yang boleh tahan profesional bukan melalui like terbanyak...
Tarikh Tutup Penyertaan
           
           31 Oktober 2011

 Hadiah-hadiah

Pemenang pertama; Sehelai Shawl dan top up RM 10
Pemenang ke-2:Sehelai Shawl
Pemenang ke-3 :Sehelai Shawl

hadiah mungkin akan bertambah sekiranya ada yang berminat menjadi sponsor...ayien amat-amat mengalu-alukan kehadiran sponsor...

Selamat mencuba....^_^

Nak buat CONTEST apa ya?

Dah lama sebenarnya ayien pikirkan pasal contest yang ayien nak buat untuk blog ni...boleh ajak ramai-ramai join..tapi nak buat contest pasal apa ya...no idea...yang ada hanya sisa-sisa perkataan contest tu yang tinggal dalam cerebrum ni....

Contoh:
  1. Hobi anda( ceritakan kenapa korang suka dengan lakukan hobi tu.)
  2. Artis (ceritakan kenapa korang suka dengan artis dot dot and dot)
  3. Photogenic (perempuan, lelaki pown boleh=) )
  4. Couple terbaik...(coretkan kisah cinta korang dan bagi ayien terharu...^_^)
Idea ada 4 ni jerk...korang rasa yang mana paling cool simple dan senang untuk dimenangi...silakan pilih....
ayien perlukan idea korang sume..HADIAH AKAN DISEDIAKAN BILA CONTEST BERMULA....

Hijrah kearah kebaikan

Sekarang ni ramai artis yang berubah kearah kebaikan...semakin ramai yang mula bertudung.Alhamdulillah terbuka hati mereka untuk bertudung, terbaru Diana Amir,telah mengambil keputusan mengenakan tudung selepas bermimpi pasal kiamat...semoga perubahan kearah kebaikan ini akal kekal bukan untuk sementara..lebih elok dari tidak bertudung berubah sedikit demi sedikit dengan bertudung..daripada bertudung kini mula membuka auratnya...

diana bersama wardina
tetap popular walaupun mengubah penampilannya
mengikut jejak langkah Irma hasmie

Gambar Perkahwinan Ashraf Muslim dan Dayana- edisi 2

cantik dan tampan pengantin Ashraf Muslim dan Dayana..

Aaron Aziz Duta produk minuman Drive M7

Gembira tengok Aaron Aziz semakin laku sekarang,semakin berusia semakin kencang Mr AA ni mendapat tawaran model iklan dan bermacam-macam lagi produk yang nakkan Mr AA jadi duta mereka....

terbaru Mr AA telah dilantik menjadi duta kepada produk minuman Drive M7 yang merupakan produk keluaran M7 Co.Ltd.


Aaron Aziz telah mendatangi kontrak perjanjian disebuah hotel di JB pada 17 September lalu.Aaron Aziz
dilantik secara rasmi sebagai duta produk & Mutiara Motors.
Kata wakil Mutiara Motors pemilihan Mr AA sebagai duta adalah kerana faktor populariti,imej yang baik dan sering membawa watak aksi lasak dalam filem....

Tahniah untuk beliau...semoga Mr AA akan terus berusaha lagi untuk masa hadapan..

dengar cerita pengambaran filem hollywood yang akan dibintangi Aaron Aziz,Prince Of City telah memulakan pergambaran.






♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...