Google+ Followers

Wednesday, 14 September 2011

Menang Contest..Terima Kasih Khairul Asrol

Hai macam mana nak cakap ni..kelu kejap lidah untuk berkata-kata..rasa macam nak pengsan pown ada..melampau pulak...Alangkah gembira rasa hati bila diberitahu menang contest Jom Join Contest tajaan EnKhairul Asrol ...

nah..ini kereta untuk En Khairul...
Masa join tu pun memang suka-suka..tak bajet pun ley menang...sebab selalu masuk pun tak pernah menang so anggap ni memang rezeki ayien bila topup tak jadi naik harga lah...hahaha

Sampai lupa nak letak link pasal contest yang ayien join tu kat blog En Khairul tapi dia still nampak yang ayien ada join...>_<...Alhamdulillah...

Wordless Wednesday #6

i love so much of them...
i want make them happy ....

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...