Google+ Followers

Saturday, 30 October 2010

nilam crew

sebelum tu aku nak kenalkan all my member yang selama ni aku kongsi rumah ngan diorang....dah dekat 2 tahun sumenye alhamdulillah okey...just gaduh2 manje memang banyak.....

dari kiri: Ailing,Banu,Teha,Aku,Eita,Dayah,Lily,Echa,Mimie,Linda
duduk pulak: Cathy,Hanna,Ahteng

assalamualaikum.....


Alhamdulillah....akhirnya berjaya jugak aku buat blog aku sendiri....bukan ape,saje nak buang mase yg banyak tu kat sini....kongsi ape yg patut....kadang2 aku rase blog adalah tempat paling bagus nak luahkan perasaan....sebelum tu nama aku NUR ZAITUAIN OSMAN boleh panggil ayien jerk.....umur biarlah rahsia sebab aku nak sentiasa jd mude...hehehe

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...