Google+ Followers

Monday, 7 March 2011

*GIVEAWAY 3 SPONSOR*


ley dapat adiah cokelat eh...my paberet la tuh...nak sekotak boleyh...haha...sape2 yg rase nak memiliki cokelat itu pegi la kat eqbalzack,ia terbuke kepada sume blogger2 diseluruh dunia...
tQ pada akukenangkaw sbb tag fan no 1 muslim ni..hikhik..
disebabkan syaratnye kene tag seseorang so ayien dengan besar hati nak mengajak kasih zulaikha join sekaki....awak nak cokelat x???hihi

abg eqbal..betapa sedap kalu cokelat tu mencair dlm mulut sy..=P


MALAYSIA VS PAKISTAN 9 MARCH 2011

bola..bola..bola dan terus bola...ayien akan update tentang perlawanan bola negara kite dari semasa ke semasa...next game pada 9 march ni adalah perlawanan ke-2 Malaysia menentang pakistan selepas kite menang mase game di stadium Shah Alam 24 feb ari tu 2-0....hopefully Malaysia akan wat yang terbaik untuk pusingan kelayakan Olimpik tu...buktikan bola sepak negara kite dah lebih baik dari dulu-dulu...

Ayien rase barisan pemain masih dikekalkan macam game sebelum ni...arap2 xde yang tercedera or di buang padang...lagi pun sorang pemain Shakir Ali dah dapat kad kuning pertama.
Nak ajak reramai ke stadium x boleyh sebab jauh tu pakistan...so ape kate korang sume duk je la depan tv sambil makan jajan....sokongan anda sangat diperlukan...gitu...
wat my star Muslim Ahmad...wat yang terbaik....

happy gile kalau MALAYSIA menang lagi..


inilah zaharul yang telah menjaringkan gol apa awal minit pertama

15,3,7,14

mesti kat Pakistan nnt xseramai nikan??

inilah shakir ali...boleh tahan jugak die main..

xmo dah tengok muke cenggini..happy k..

barisan skuad olimpik



DARAH!!!




Macam takut jerk kan tajuk entry ayien kali ni..huhu..kisahnya hari ni kan ayien praktikal kat sebuah private ospital at Melaka ni..ayien berjaya ambil darah seorang auntie ni untuk spesimen..member yang lain sume tolak so ayien ngan beraninya menyerah diri pada staff nurse disitu untuk wat prosedur..kalu sume tolak sape nak watkan..hahaha...lepas wat asesmen kat tangan dia ayien prepare barang2 yang nak digunakan..ajak la sorang staff nurse teman sebagai capron(huhu..name lain saksi)...auntie tu langsung xcuak ayien nak cucuk tangan die...nampak sangat berserah..

ZO:good evening auntie...saya student nurse Zaituain dr Kolej Nilam ingin mengambil darah auntie untuk spesimen ..harap auntie dapat menberikan kerjasama...
Patient:boleyh2.....(beria auntie angguk)
ZO: Sakit sikit tau auntie...
Patient:Tala apa la...sikit saja....

bersaksikan beberapa orang student Segi dan Nilam,ayien berjaya ambil darah auntie tu dengan sekali cucukan jerk..hebat x?haha...
Itulah pengalaman kali kedua ayien ambil darah pesakit dan alhamdulillah sumenye berjaya...

ini cara terbaru pengambilan darah...tapi aku belum pernah try gune lagi

ni ambil spesimen darah dari seekor anjing

ha!!!!
ni cara puntianak ambil darah orang....hahaha
nak tau kenapa puntianak suke kat leher kt sebab kat bahagian tu merupakan arteri yang besar atau carotid arteri so senang la die nak hirup sume darah dalam badan manusia....


lagi 1 yerk..inilah bentuk sel drah merah kite...macam kacangkan...huhu
daaaaaaaa..

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...