Google+ Followers

Saturday, 23 April 2011

Dunia FB ku...

petang kawan2...mood yang tak berapa baik sekarang...macam-macam masalah datang masa ni..ngan member-member lain ngan orang luar lain...sampai tak tau nak fikir apa..hopefully orang luar tu insaf cepat dan pulangkan balikapa yang patut kepada saya..dengan itu baru aku akan memaafkan kau...




dah jangan cerita yang sedih-sedih..sekarang ni mood aku selalu seiring ngan FB aku...kalu mood xbape ok memang aku sangat suka mengupdate disitu...kadang-kadang kawan-kawan aku selalu jugak teguraku...'nape aku selalu mengadu dalam FB..saje ke nak satu dunia tau masalah ko?'..sebenarnya bukan macam tu,cume aku rasa FB dan blog aku ni saling berkaitan..rasanya tak salah aku nak update apa yang aku tak puas hati dalam FB sebab ngan cara tu orang yang kita tak puas hati tu akan sedar.. tak de lah asyik sakitkan hati orang..tapi ada baik buruknya jugak...selalu nya selepas 24 hour aku akan padam status aku yang aku tujukan pada orang tertentu...hahahhaha..bukan takut tapi itu hanya luahan sementara tak ada niat nak panjangkan macam sungai nil tuh..hehehe...penah la sekali aku gaduh ngan member kamcing sampai ramai yang tahu and akhirnya dia merajuk ngan aku sebab dia tak suka aku update yang bukan-bukan pasal kiteorang..kalu pasal orang lain tak pe so dari hari tu memang aku simpan je apa jua perasaan di hati...hopefully korang ikut la perangai aku yang suke sangat update status meraban di FB...jangan dalam Blog jerk....hehehehhe

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...