Google+ Followers

Monday, 2 May 2011

Bila Melayu di Koreakan...Jadilah 24:7 dan Gula Gula

annyeonghaseyo....wah tiba-tiba berjiwa korea jap...hahahaha...tengok pulak 2 group dari Malaysia..sungguh mengerikan...eeeeiiiii....memang tengah kecoh sekarang pasal mereka...satu group tu menggelarkan diri mereka 1st ever Kpop Group In Malaysia -24:7 dan satu lagi Gula-Gula.....
proceed to next step....kenapa mesti ada K-Pop bukan M-Pop or wat ever..maybe dieorang tak tahu K-Pop tu bermaksud Korean Pop dan J-Pop pula Japan Pop...(kalau tak silap aku lah....=P) dan satu lagi dieorang maksudkan K-Pop sebagai Keindahan Pop..WT fish bebeh...semua orang tahu la apa itu K-Pop..Korean Pop itu macama Super Junior,2pm,Shinee,Beast,2am,CNblue dan macam-macam lagi....please la boleh tak somebody tegur dieorang???dengan cara berpakai buka-buka baju itu ,berseluar pendek bagai bukan budaya kita okey...kalau orang Korea buat lain lah..langsung tak sweet okey...cuba lah cari identiti sendiri..kenapa mesti nak ciplak negara lain style.....
style Super Junior apakah ini???
sarangheyo dari mereka...alangkah bagusnya jika tidak bergambar begitu...

better 

tak nafi kan la memang negara kita sekarang memang kuat fenomena K-POP ni tapi tak perlulah nak tiru-tiru segala...banyak lagi benda boleh buat...



sweet sgt la tu macam Gula-gula tapi lagi sweet kalau pakai seluar panjang...
maybe pengaruh 4 minute amat besar...

tak salah nak berkarya tapi biarlah kena dengan cara dan tempat..ini Malaysia dan bukan Korea okey....
kalau bagus memang sure ramai yang akan support tanpa perlu meniru style orang lain...
sekian salam....


♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...