Google+ Followers

Monday, 14 March 2011

p.O.s.I.t.I.f-B.i.S.n.E.s-J.e.R.s.I B.f

          Assalamualaikum...hihi..salam isnin sume...macam mana hari ni..adakah mengembirakan or menyedihkan...apapun ambil sebagai sesuatu yang positif..hari ni dah masuk minggu ke-3 aku praktikal kat ward Mahkota Medical Centre..so far ok jerk..memang best ditambah staff2 yang mesra alam..bertambah happy aku kerja..tak de lah tension semacam kan...
      
         Tak lama lagi aku akan start buat bisnes melalui blog ni..jual beg tangan dengan harga berpatutan..memang cantik2..huhu...kalu berminat nanti ley la selalu jenguk blog aku ni untuk tahu sebarang perkembangan..kata orang buat bisnes melalui blog or FB memang boleh untung so orang2 yang miskin macam aku ni nak try la..dapat bayar duit broadband pun cukup..huhuhu..betul tak??hahaha...nak wat macam mana,dah memang dalam badan aku ni ada darah bisnes punya orang...memang pikir nak berniaga jerk..

       Ini citer ari sabtu punya..lambat pun lambat lah....akhirnya my lovely abah belikan jugak aku jersi bola Malaysia..sayang abah sesangat sebab paham minat aku kat bola sepak Malaysia..pelik jugak sebab aku sokong Malaysia jerk Tak sokong pun EPL or lain2..abah aku belikan jersi warna biru..mengikut taste aku sebagai girl la,takkan nak warna kuning tuh..dalam otak aku sekarang nak cari boyfriend yang minat bola so die boleh carry aku gi stadium ngan dia..nak pakai baju tuh..hahaha...tak glamor pun biar lah...janji aku ada kau ada ke??hahaha...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...