Google+ Followers

Thursday, 15 September 2011

Farah Lee[bakal tunang Ally Iskandar]adik angkat Zizan RL

Nampaknya Ally Iskandar dah berjumpa dengan wanita idamannya...wanita bertuah tu dah tentunya Farah Lee...memang tak dinafikan dia sopan dan banyak pengetahuan agama...
kalau tengok fanpage die pun memang terus jatuh suka.....

Rupa-rupanya Farah Lee ni anak angkat kepada keluarga Zizan,makna nya mereka adik-beradik angkat macam tu la...

Jum kita tengok Bakal Tunang Ally Iskandar bersama dengan Zizan....


tQ kepada pakcik google

Jom tengok harga blog..Boleh kaya tak?

Haha..seronok bila tau blog yang kita buat ni ada nilai..walaupun tak yakin nak jugak ajak korang semua tengok harga blog ayien ni...agak-agak mampu tak nak nak beli IPhone?

=)





Boleh la beli macam ni...mahal jugak harga blog cap ayam ni yerk...
kalau korang nak check value blog korang boleh pergi kat sini

Rumah terbuka Jururawat

Mood nak upload majlis berbuka anjuran nurse-nurse yang pandai masak ni..hari minggu lepas ada buat makan-makan sikit sempena bulan raya yang belum abis ni...

Tak ramai sangat jemput orang...semua nurse-nurse kat hospital jerk...
walaupun tak seberapa tapi memang menyeronokkan jugaklah...dapat berkumpul ramai-ramai...

bihun goreng ni special..buatan tangan ku sendiri...^_^

walaupun lodeh ni nampak pucat tapi rasanya mengancam...

errrmmm...sedapnya tembikai...
memohon kemaafan sesama kita




rasa sangat enjoy dengan korang semua...

Twilight Saga- Breaking Dawn (part 1)

Movie kesukaan ramai yang bakal menjengah pawagam berdekatan dengan kita semua....tak sabar nak tengok Edward dgn Bella married dan dapat Ranesmee Cullen......=)

Macam mana pula cinta 3 segi antara Edward,Bella,dan Jacob?

Apa yang akan terjadi pada Bella lepas kahwin dengan Edward?

Dapatkah Jacob melupakan Bella?

 anak mereka ni nanti couple ngan Jacob

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...