Google+ Followers

Tuesday, 15 November 2011

Anugerah Blog & Blogger Paling Popular

Haha..agak-agak layak ke ayien nak join anugerah ni..apa-apaan je la..budak mentah macam ayien ni nak join..tapi bila di invite untuk join ayien cuba la nasib mana la tahu kan...lagipun memang suka-suka je sambil menambah kawan-kawan blogger...



Tentang Blog Ayien...

1st sekali ayien nak memperkenalkan blog ayien ni sebagai Bila Jejari Berbicara...maksudnya bila ayien menaip setiap entry ini merupakan bicara hati ayien...huhu...begitulah...

Blog ini pun dah berusia 1tahun lebih..dan nampaknya memang membuahkan hasil jugak la...adalah dapat sikit mata pencarian dari sini walaupu belum mencecah ratusan atau ribuan ringgit

Arah tuju blog ni masih samar-samar..kat sini ayien suka kongsi macam-macam dengan pembaca blog ayien..kadang-kadang pasal artis,personal dan apa saja...jadi blog ni memang pelbagailah...tak ada spesifik kepada satu topik....

Ayien berbesar hati nak tag 2 blogger lain iaitu



Seni itu indah....

Dah lama tak menaip entry...actually tengah mencari idea yang bernas untuk dikongsi dengan pembaca blog ayien...sampai pening-pening kepala nak keluarkan idea..huhu
Gambar hiasan^_^

Hari ni jejari ayien ingin menaip tentang seni...cewahhh...tak agak-agak tajuk seni itu indah...memang indah pun kalau dilihat dengan mata hati...actually ayien memang minat sangat dalam seni..dulu kat sekolah selalu dapat A+ tau kalau kelas Pendidikan Seni....haha..konon nak bagi tau orang yang aku berbakat melukis ke...ish...setakat lukis muka orang lidi boleh la...

Jeles tau tengok ramai yang edit gambar pakai photoshop CS4...sebenarnya ayien pun nak sangat belajar edit gambar kat situ tapi memang tak berkesempatan nak download software tu..so harapkan photoscape jelah kalau ayien nak edit mengedit ni...kalau nak tau edit mengedit tu pun sebahagian dari seni...kena belajar jugak...^_^

Saje nak kongsi kat sini beberapa gambar yang ayien dah berjaya edit...

lompat jangan tak lompat!!!macam kartun...
pinjam gitar dr blog yang bagi freebies..tapi dah lupa blog mane...TQ
aksi tarik menarik tanpa sentuhan
cantik langit kat belakang tu...=)
cantik sangat matahri tu..


Bila Jejari Berbicara : Tak berbakat pun..saje nak kongsi ngan korang je...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...