Google+ Followers

Tuesday, 15 November 2011

Anugerah Blog & Blogger Paling Popular

Haha..agak-agak layak ke ayien nak join anugerah ni..apa-apaan je la..budak mentah macam ayien ni nak join..tapi bila di invite untuk join ayien cuba la nasib mana la tahu kan...lagipun memang suka-suka je sambil menambah kawan-kawan blogger...



Tentang Blog Ayien...

1st sekali ayien nak memperkenalkan blog ayien ni sebagai Bila Jejari Berbicara...maksudnya bila ayien menaip setiap entry ini merupakan bicara hati ayien...huhu...begitulah...

Blog ini pun dah berusia 1tahun lebih..dan nampaknya memang membuahkan hasil jugak la...adalah dapat sikit mata pencarian dari sini walaupu belum mencecah ratusan atau ribuan ringgit

Arah tuju blog ni masih samar-samar..kat sini ayien suka kongsi macam-macam dengan pembaca blog ayien..kadang-kadang pasal artis,personal dan apa saja...jadi blog ni memang pelbagailah...tak ada spesifik kepada satu topik....

Ayien berbesar hati nak tag 2 blogger lain iaitu



3 comments:

Fixx said...

thanks..
sudi join contest ABBPP
good luck! (^_^)

Nurul ain said...

thanks sebab join contest yang tak seberapa ni... btw, gudluck dear :)
Inspirasi Nurul Ain

onie said...

samar-samar?kalau macam tu ayuh bangkit utk blogging,rajin melawat blog kengkawan lain,kan best..hehe


p/s: tak lama lagi bufday awak,saya pon sama,hehe..btw,good luck tau

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...