Google+ Followers

Sunday, 9 October 2011

My Besties forever...

Hari ni terasa nak buat entry pasal kawan baik ayein yang sorang ni..Selama 2 tahun 10 bulan kami berkawan dan akhir tahun ni mungkin kami akan berpisah buat selamanya selepas tamat pengajian kat Kolej Nilam ni...

Nama dia Nur Marshita Edaham...

dia adalah terbaik,seorang kakak,kawan,ibu(kadang-kadang ayien panggil dia mak..hahah)dan segalanya sepanjang aku kenal dengan die...kami sama-sama selalu sengkek,dan suka membazir kan duit ibarat air paip..nice kan...ayien sayang die sangat-sangat...susah owhh nak cari kawan baik sekarang,ingat jumpa ke kat kedai RM 2...tak dapat punya...


semoga persahabatan kami kekal selamanya...ye cik ta...=)

SEPI


Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
Namun ini hanya ada di bibir
Di bibir saja
Aku ini yang bisa mengerti
Walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban di hidupku
Biarkan saja biar saja
Hanya ku yang tahu
Sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap kuberdiri
Oh! ada saatnya kubicara
Bila hatiku t’lah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam
Oh! sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap ku berdiri
Oh! ada saatnya ku bicara
Bila hatiku t’lah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam…

Aktiviti semasa sebelum memulakan perjalanan




minggu lepas ayien terlepas wat wordless wednesday so ayein gantikan ini...orite.....tak ada apa nak buat petang-petang gini....


Alhamdulillah berkat 3 tahun belajar...

Hari ni ayien happy sangat..bukan apa baru je member bagi tahu CGPA ayien secara keseluruhan selama 3tahun ayien mentelaah buku-buku ilmiah untuk dapat CGPA yang gempak..syukur walaupun tak seterel rakan-rakan lain ayien tetap rasa berbaloi apa yang ayien buat selama ni menampakkan hasil

bukan sikit usaha tapi terlalu banyak yang diusahakan untuk mendapat result macam ni...tapi selalu nya usaha tu bila dekat-dekat exam je lah,kalau tak memang hampeh buku tak sentuh..asyik bersama lappy tersayang ni je...huhu

CumaAyien keciwa sikit result last sem untuk paper Praktikum,boleh dikatakan itulah markah terendah dalam sejarah exam ayien...siap kena kaunseling lagi dengan my lecture..sungguh sadis masa tu...rasa nak nangis pun ada...kalau tak mesti result lagi ok kan

walaupun ayien target 3.5 tapi bersyukur jugak la...
kalau nak harap baca buku macam ni memang tak ada la...haha
selalu memang macam ni..time prep tu la time berfb...
kat sinilah ayien belajar..mesti ramai tak tahu kan...huhu
Sekarang fokus untuk LJM pulak supaya senang nanti kerja dah ada lesen..Nurse kena ada lesen tau baru boleh bekerja...hopefully result akan tetap mantap seperti sedia kala

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...