Google+ Followers

Friday, 3 June 2011

DOWNLOAD NORA ELENA THE BEST



Samat malam semua...how u'll?rasa macam lame dah tak menaip merapu2 kat sini,..bz memanjang je sekarang...dengan role play,sport day,cheerleader,exam dan blablabla...dh kurang masa ke sini..Nampak gamba kat atas ni...sape ye..kenal ke??huhu..2 orang insan ni la yang buat hidup ramai orang kat luar sana tak tenteram...termasuk aku...every day tepat kul 7 pm.. memang aku dah bersila depan tv nak tengok citer ni..bersama lebih kurang 10 orang kawan-kawan lain..memang pecah bilik tu dengan gelak ketawa kiteorang esspecially part romantik nak mamps... tetiba rasa cam Nora Elena jap...Siapa kah Seth nya??hahahaha

nak kongsi sikit la ngan korang pasal link2 untuk download episod citer ni...memang tak rugi download..aku dah suruh member downloadkan..alhamdulillah baik hati die aku dah nak dapat semua,....hihihi
Sharing is caring i like u now....tQ pada blog bila kepala bergegar 4 share de link...=)))
enjoy manyak2 k...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...