Google+ Followers

Saturday, 3 September 2011

Akinabalu The Movie terbaik

Semalam ayien tengok telefilem Akinabalu The Movie...memang best sangat..terasa betapa tentera Jepun sangat kejam pada manusia...rasa macam nak tendang-tendang je mereka....haishhhhh

sebenarnya layan cerita tu pun sebab ada Aaron Aziz,kalau tak maaflah memang tak layan...tapi lepas tengok 30 minute pertama terus jatuh cinta pada seluruh jalan cerita.Tapi kalau nak ikutkan kalau ada Aaron Aziz je tentu laku kecuali 2 Alam lahkan...hihi..
Barisan Pelakoni satu telefilem ni arahan Khabir Bhatia...sudah tentu bestkan?

Aaron Aziz:Andili
Dhira: Berida
Gavin:Edward

Cinta 3 segi tuh....



kalau sesiapa nak DOWNLOAD boleh tengok link kat bawah ni....




credit link  Jie Azz

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...