Google+ Followers

Friday, 30 September 2011

Gambar pra perkahwinan Nabil dan pernikahannya.

Ketika ini Nabil selamat bergelar suami kepada Zira...semoga perkahwinan yang dibina berkekalan sehingga akhir hayat....ayien nak selitkan beberapa gambar semasa pernikahan dan pra perkahwinan mereka...wang hantaran sebanyak RM 15.000 diterima Zira...










gambar ehsan FEEL dan Oh Bulan

Tension sepuluh kali

Hari ni tersangat tension,semalam jugak tension..makanya macam hari-hari ayien akan tension...ermmm

semalam dapat result exam yang agak mendukacitakan..1st time ayien dapat markah macam tu...Tak tahu nak salahkan siapa tapi salah kan diri sendiri tu sudah pasti..kurang latihan,kurang masa untuk belajar dan terlebih enjoy..

sampai kena jumpa lecture pasal markah semakin merundum..apa cer sampai kena jumpa lecture kan..

Lecture ayien pesan reducekan masa untuk FB dan segala jenis sosial..haha..ayien sosial??tak lah sangat....hihi..cuma kerap berblog je,alang-alang dah buka blog buka FB sekali...

apa yang Lecture ayien cakap tu betul juga,last year ni ayien ada exam besar,khusus untuk bakal jururawat diMalaysia....

Apa-apa pun ayien cuma akan kurangkan berFB tapi akan tetap berblog....sebab tu memang diri ayien...sekian....

Thursday, 29 September 2011

GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"

klik terus ke blog abang Eqbal...

Untuk kali yang kedua ayien join contest abang Eqbal Zack.
Mood join contest dah datang so ayien dengan senang hati nak mencuba nasib untuk memenangi hadiah yang macam best jugak,CD lagu terbaru Siti Nur Haliza dan Anuar Zain...mestilah bestkan..^_^
 
Anuar Zain tu peminat saya...hihihi..
Tak harap pun menang,saja nak mencuba nasib..dapat pulak hadiah CD artis popular lagilah cepat tangan ni menaip entry ni untuk dipostkan kat entry abang Eqbal Zack 
 
 

Perkahwinan Islam lagu perkahwinan ala gereja

Disebalik majlis perkahwinan yang bernilai RM 12 juta Memey Suhaiza dan Norman Hakim dengar khabarnya majlis itu tidak lebih dari majlis mempromosikan barangan Rafflesia dan kasut Jimmy Choo...walaupun pihak mereka mengakui nilai majlis itu sebanyak RM 12 juta ada yang menganggap majlis itu lebih murah sebenarnya

Chef Wan mengakui koir yang disediakan menyanyikan lagu perkahwinan ala gereja dan ramai tidak berpuas hati dengannya..serta tiada sebarang doa yang dibacakan sepanjang majlis dijalankan.

Jom kita baca kenyataan Chef Wan yang tak berpuas hati cara majlis dijalankan..

Just got back from the Wedding of Norman Hakim and Memey. If u asked me for my honest opinion is just a wedding that Rafelessia organised to promote their products non stop the entire evening as i expected too comercialised that it ruined the event for all the guests i have spoken.
Both Pengantin just play their game since its being sponsored.There nothing wrong with that except it served the purposed to used the Pengantin as their so call model la.
I liked the ambience and Atmosphere but tak tahan MC asyik panggil Taukeh Rafelessia,Dato Jimmy Choo and Lord Taylor tak habis2 puji memuji and mengingat kan kita semua betapa mahal tajaan mlm tu dgn gown dan kasut harga mcm ni dan mcm tu… letih mak lah!
Ramai Press tak suka Choir yg menyanyikan lagu2 gereja kawin ni kata mereka sedangkan ini Wedding org islam satu doa selamat pun tak buat and thema pulak Blacktie and evening dress glam habis.
I am not sure about the choir song gereja ni even though i heard because i sendiri tak tahu apa itu song gereja for wedding.That what the press upset about. Aiyo mesti controversial lepas ni lah. Kita baca la media nanti.
U tengok this weekend jika masin mulut i mesti banyak issue di ketengah kan.I think the sponsors also tak make it clear that this wedding pengantin tak ada banyak involvement.
Just as a model for us to fit all our jewellery on her baju.Press ambil2 gambar pun publicity is for the sponsors lah as i was told by the hotel that the actual cost of the interior is only RM94,000 ,the room is sponsored.
Makan sponsor cover for 200 guests i feel would not be more than RM100,000 la that menu mcm tu. So where is the 12 million yg press2 heboh2 dari awal tahu saja press kita dengar RM12 million. Wow!

Gaun pengantin Memey Suhaiza tajaan Rafflesia

ayien nak buat preview sikit pasal pakaian perkahwinan Memey Suhaiza yang mencecah 12 juta tajaan Rafflesia tu....apa pun memang cantik tapi biasa-biasa saja...tak tahu la kat mana mahal sangat tu...
jom layan









kasut juga di taja oleh Jimmy Choo..

Wednesday, 28 September 2011

WORDLESS WEDNESDAY #8

mood:UNHAPPY

Monday, 26 September 2011

LAGI GAMBAR PERKAHWINAN NORMAN HAKIM DAN MEMEY SUHAIZA

Blog ayien suka update pasal perkahwinan artis terbaru....ini photo semasa majlis persandingan mereka berdua...Memey memakai baju tajaan Raflessia...tapi kenapa nampak macam biasa je ye....tak macam 12 juta pown....apa-apa pun semoga mereka bahagi dengan kehidupan baru yang dibina...

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza

gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza



gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza
KREDIT PADA OHBULAN..Tq

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...