Google+ Followers

Thursday, 29 September 2011

Perkahwinan Islam lagu perkahwinan ala gereja

Disebalik majlis perkahwinan yang bernilai RM 12 juta Memey Suhaiza dan Norman Hakim dengar khabarnya majlis itu tidak lebih dari majlis mempromosikan barangan Rafflesia dan kasut Jimmy Choo...walaupun pihak mereka mengakui nilai majlis itu sebanyak RM 12 juta ada yang menganggap majlis itu lebih murah sebenarnya

Chef Wan mengakui koir yang disediakan menyanyikan lagu perkahwinan ala gereja dan ramai tidak berpuas hati dengannya..serta tiada sebarang doa yang dibacakan sepanjang majlis dijalankan.

Jom kita baca kenyataan Chef Wan yang tak berpuas hati cara majlis dijalankan..

Just got back from the Wedding of Norman Hakim and Memey. If u asked me for my honest opinion is just a wedding that Rafelessia organised to promote their products non stop the entire evening as i expected too comercialised that it ruined the event for all the guests i have spoken.
Both Pengantin just play their game since its being sponsored.There nothing wrong with that except it served the purposed to used the Pengantin as their so call model la.
I liked the ambience and Atmosphere but tak tahan MC asyik panggil Taukeh Rafelessia,Dato Jimmy Choo and Lord Taylor tak habis2 puji memuji and mengingat kan kita semua betapa mahal tajaan mlm tu dgn gown dan kasut harga mcm ni dan mcm tu… letih mak lah!
Ramai Press tak suka Choir yg menyanyikan lagu2 gereja kawin ni kata mereka sedangkan ini Wedding org islam satu doa selamat pun tak buat and thema pulak Blacktie and evening dress glam habis.
I am not sure about the choir song gereja ni even though i heard because i sendiri tak tahu apa itu song gereja for wedding.That what the press upset about. Aiyo mesti controversial lepas ni lah. Kita baca la media nanti.
U tengok this weekend jika masin mulut i mesti banyak issue di ketengah kan.I think the sponsors also tak make it clear that this wedding pengantin tak ada banyak involvement.
Just as a model for us to fit all our jewellery on her baju.Press ambil2 gambar pun publicity is for the sponsors lah as i was told by the hotel that the actual cost of the interior is only RM94,000 ,the room is sponsored.
Makan sponsor cover for 200 guests i feel would not be more than RM100,000 la that menu mcm tu. So where is the 12 million yg press2 heboh2 dari awal tahu saja press kita dengar RM12 million. Wow!

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...