Google+ Followers

Friday, 19 August 2011

Salah ke bila perempuan Single

Salah ke? tapi kenapa ramai yang melihat masalah ni macam satu masalah besar?Kononnya bila permpuan tu single,maknanya dia seorang lesbian or whatever...sungguh kolot pemikiran anda...

Kalau perempuan cantik masih single

Alah mesti dia tu memilih sebab tu sampai sekarang tak de siapa nakkan dia...
OMG!!!

Kalau perempuan xberapa cantik single

Dia single sebab tak de lelaki nak kat dia...tak cantik lah!
WTH!!

Kalau perempuan ada kawan rapat perempuan

Mesti dia tu lesbian...tengoklah asik berkepit jerk....
ish2....

Sesungguhnya ini yang ayien selalu dengar bila seseorang tu masih single...kadang-kadang kita tak tahu masalah apa yang dia ada sampai sekarang seoarng gadi itu single...so jangan buat andaian seenak rasa...

Lain pulak kalau tengok orang bercouple...ada jugak yang sakit hati....mungkin sudah rasmi padi begitu....

p/s:tak payah nak skait hati or berfikiran negative pada orang lain....

Bila mereka bertudung..

Seharian semalam tak dapat nak update blog cap ayam ni...risau pun ada...tak pelah yang penting hari ni aku dapat update.....hihihi
Kisah apa?

Ayien suka tengok artis Malaysia bertudung...awesome abish...boleh masuk kelab gadi bertudung...=)

Jom layan!!!!!!
Fazura cantik sangat bila bertudung..
Memang suka kalau Siti pakai tudung macam ni terus..
tetap comel walaupun bertudung...
Nur Amina...=)

Seindah wanita lebih baik dengan menutup aurat.....cewahhh...mereka memang cantik dan lebih cantik bila bertudung litup...betul x?

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...