Google+ Followers

Friday, 19 August 2011

Salah ke bila perempuan Single

Salah ke? tapi kenapa ramai yang melihat masalah ni macam satu masalah besar?Kononnya bila permpuan tu single,maknanya dia seorang lesbian or whatever...sungguh kolot pemikiran anda...

Kalau perempuan cantik masih single

Alah mesti dia tu memilih sebab tu sampai sekarang tak de siapa nakkan dia...
OMG!!!

Kalau perempuan xberapa cantik single

Dia single sebab tak de lelaki nak kat dia...tak cantik lah!
WTH!!

Kalau perempuan ada kawan rapat perempuan

Mesti dia tu lesbian...tengoklah asik berkepit jerk....
ish2....

Sesungguhnya ini yang ayien selalu dengar bila seseorang tu masih single...kadang-kadang kita tak tahu masalah apa yang dia ada sampai sekarang seoarng gadi itu single...so jangan buat andaian seenak rasa...

Lain pulak kalau tengok orang bercouple...ada jugak yang sakit hati....mungkin sudah rasmi padi begitu....

p/s:tak payah nak skait hati or berfikiran negative pada orang lain....

6 comments:

miss m said...

tak salah..salah org yg pkir bukan2

zaimee said...

memang betul la, dorang suke pkr macam tu..teruk betul la..
i'm single, i'm ok :)

cik kartun said...

mulut org kn..bukn mulot tempyn yg leh di tutup2..huhuhu

Ayien said...

miss m:itulah...cuba berfikiran positif..jodoh ditangan tuhan...bukan boleh main petik je kagt pokokk

Ayien said...

zaimee:betul2...i'm single tooo...xkacau orang pownn apatah lagi hak orang....=)

Ayien said...

cik kartun:hihi...kalau mulu tempayan kt pecah kan jerk...biar diam terus...=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...