Google+ Followers

Monday, 9 January 2012

Bila Aaron Aziz Cedera


 Hari ni  berita yang tak berapa best apabila diberitahu Abang Long aku kemalangan semasa melakukan aksi stunt untuk filem KL GANGSTER 2...haiyoooo...kenapa boleh jadi macam tu abang long...bahayalah...kan dah cedera..syukur la tak ada tulang temulang abang long yang patah,kalau tak memang lambat la recovery nye...

Selalu jugak baca status dia kat twitter mengadu sakit-sakit badan sebab buat shot lasak untuk filem KL GANGSTER...tapi janganlah sampai buat aksi yang membahayakan tubuh badan....apa-apa pun abang long kuat...sure boleh cepat sembuh.....hihihi...

Aaron admit dihospital tadi dan esok sudah dibenarkan pulang,siap kena 3 suntikan lagi siap mention mana tempat kene inject...rupe2nya abang long takut jarum yerk....cer korang baca tweet dia kat bawah..haha...tak pelah..demi kesihatan kan...terima je jarum tu dengan senang hati...


Dalam kesakitan pun Aaron masih sempat melayan tweet dari peminat...memang cayalah bro..macam ni la gue semakin sayang same luo....
 




 Hope AARON AZIZ get well soon....


♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...