Google+ Followers

Wednesday, 23 March 2011

wat da story u want to story gurlz....

tajuk entri tak ley blahhh kan..hehehe...BI tunggang langgang itulah aku...tutor aku pesan kalu nak jumpe die kene speaking so sampai la ni aku memang tak jumpe dengan die...gila la...hari-hari nak kena bayar seringgit (nuffnang sikit duit..hehehe)..baik aku duduk diam-diam tak payah gatal kaki nak gi ofis dia bercerita...hehehe...

aku nak ucap tahniah jugak pada calon2 SPM yang dapat result cemerlang tuh...jeles kau..dulu time aku memang aku tersangat tegar pemalasnya and result kuar pun aku sangat bersyukur sebab sume subjek lulus...berapa A tak ley nak story sebab wat malu aku sendiri jerk..hehehe...

sorry sgt2 pada cikgu2 yang aku dah wat jahat...tapi aku bersyukur sebab kerana mereka aku berjaya sambung belajar..taknak2 jadi nurse pun terpaksa juga hadap sampai sem 6...so far aku sangat mencintai bidang Nursing ni...nak minat kena letak sepenuh hati korang dalam bidang ni...jangan good dalam teori jerk...praktikal pun kene mantop baru semua orang hormat kite...kalau teori slow praktikal mantap pown tak boleh jugak...itu 2 perkara sangat penting la kalau sesiapa berminat nak jadi nurse..

Masa dapat surat tawaran sambung belajar kat Nilam College...OMG aku tersangat tension...kenapa la time ni aku dapat bukan masa aku baru abis SPM terus dia panggil..ini orang dah sedap pegang duit baru nak panggil..hurmmm...
dari sem 1 aku memang tak suka nak study so result pun ala ala jerk...
naik sem 2 aku rasa tercabar gila bila ramai student ley dapat pointer 4 dalam final...
sem 3 aku try tak jugak dapat
sem 4 aku cuba lagi...alhamdulillah aku dapat 3 subjek pointer 4...suka gila aku time tu...perah otak macam nak gila time exam...akhirnya berbaloi jugak...now memang aku nak maintain pointer biar senang sikit dapat sponsor dari hospital swasta...

walaupun orang kata belajar nurse ni senang dapat kerja sebenarnya tak jugak...ramai lagi yang menganggur kat luar tuh..kadang2 ada yang kerja dengan gaji yang tak berbaloi dengan sijil dieorang...so ikut nasib jugak...cepat atau lambat jerk...


bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...