Google+ Followers

Sunday, 13 March 2011

SEIRAS KE? komen sikit..



Halo..good evening...sama tak gadi skat bawah tu ngan aku...ada iras tak?bahagian mana yang tak sama or yanga sama..that girl ada dalam list friend dalam FB..nama dia Norsaidatul Mysara..mula2 my member yang cakap BF dia punye cousin ada iras ngan aku..so untuk memastikan kami punya wajah yang hampir sama..aku pun add la dia..tapi pelik..aku tak dapat jumoa langsung bhagian mana yang sama tu..Mysara ni bertudung...comel2...kalau comel tuh memang sama la ngan aku.hikhik...perasan je..korang cube la carik bahagian mana yang sama antara aku dengan Mysara ni..






                                      












How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...