Google+ Followers

Thursday, 17 March 2011

Header terbaik dari blogger MAS AHMAD SAFWAN

Apa yang aku boleh kata adalah terima kasih banyak2 wat MAS sebab buat kan aku header yang cantik gini..bukan senang nak buat,makan masa 1 jam setengah jugak la mas buat header ni untuk aku..nak harap aku wat memang tak jadi apa...so ngan khidmat mas yang terel berkaitan benda2 macam ni,aku pun minta bantuannya untuk menghasilkan header yang aku inginkan...korang jenguk la blog mas ni..macam-macam ada..toturial macam mane nak cantik n meraggedkan blog pun ada..

inilah hasil kerja mas..cantik tertarik la....

My Lappy get Virus.....

bukan sebarangan tajuk entri but itulah kebenarannye....my lappy get virus paling teruk selama 3 tahun aku mengunakannya...nak nangis dah nangis,nak jerit pun suda..so apa lagi aku perlu buat supaya jiwa aku ni tak kacau sangat..redha n tawakal pun sudah...abis sume document,picture n lagu ditambah ngan project paper di lapah virus...tukang kedai tu cakap my lappy dah xley selamat agi..memang kena format with zero backup..korang bayangkan ape aku rase masa tuh...mau pecah jantung aku ni bila member aku cakap gitu..tapi kalau tak diformat n dibiar gitu jerk keadaan xberubah so aku ngan redha bagi keizinan buat apa yang patut..janji my lappy aka zara selamat..

nasihat aku pada korang:jangan la sesekali tak scan semasa masuk pendrive sebab virus memang mudah dapat kalau tak scan.selalu2 lah backup file korang n simpan dalam NEW VOLUME(D)..jangan simpan dalam C sebab korang mesti dapat nasib sama ngan aku kalu degil....

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...