Google+ Followers

Wednesday, 29 June 2011

Aaron Fever melanda

Hai....macam lama sangat ayien tak update blog ni...dah rasa rindu pulak.^_^ kebelakangan ni agak busy dengan Exam final last semester so kena la buat yang terbaik....

Korang tau tak sekarang ni ayien tengah kena Aaron Fever...bukan sebab dah jatuh cinta dengan dia tapi asyik terpikir je tentang Aaron si aka Seth ni....nak diluah kena gelak so harus bagaimana lagi nak kebahkan fever yang melanda...
senyum????

Yang ayien tahu demam ni mula melanda sejak drama Nora Elena..sebelum ni tak heran pown siapa Aaron Aziz...citer pa dia berlakon....sumpah memang tak heran sangat pown tapi Nora Elena betul2 memberi tamparan hebat bukan pada ayien sorang tapi beribu2 orang kat luar sana kan....


Beruntung la kak Diyana Halik dapat suami Aaron Aziz..dah la penyayang yang paling penting family first..itu yang bagus tu....hopefully Aaron Aziz akan terus berjaya pada masa hadapan dan terus berjaya....aminnnn
sebelum menutup tirai kata ayien nak beri sedikit gambar2 untuk korang santap.....hihi....^_^V












Thursday, 16 June 2011

Ending Nora Elena tak sama dengan novel?




Terus tak tenang hati ni lepas baca kat satu blog tu mengenai Nora Elena,....katanya pihak penerbit akan tukar ending cerita Nora Elena ni jadi lebih dramatik dan sedih....apa hal pulak nak tukan?...sakit hati je dengar macam tu....tapi kalau nak ikutkan kalau Nora mati jalan cerita dah bertukar habis lah....mengikut kata novelisnya,hampir 70 % jalan cerita dikekalkan...ayien rasa tak tenang ni....harap-harap apa yang dikatakan blogger2 tu tak betul...kalau yvonne yang mati boleh terima....=)

Sunday, 12 June 2011

Kami mahu Andai Itu Takdirnya Versi Drama

selamat petang semua ...hari ni ayien nak update mengenai novel yang best2...sekarang ni macam jadi 1 trend untuk penerbit-penebit drama mengadaptasi novel ke dramakan.....

1. Trilogi Cinta - Rosyam Nor dan Fouziah Ghous
2. Tak Tercapai Akalmu (novel Cinta Pertama) - Lisdawati dan Ady Putra
3. Nora Elena (novel Kasih Yang Suci ) - Aaron Aziz dan Siti Saleha
4. Dewa Cintaku - Iqram Dinzly dan Fasha Sandha
5. Stanza Cinta (novel Stanza Cinta) - Aaron Aziz,Nur Fathia dan Fizz Fairuz


filem pun tak kurang hebat antaranya
1.Lagenda Budak Setan - Farid Kamil
2. Ombak Rindu - Aaron Aziz,Maya Karin, dan Lisa Surihani

dan novel ke pentas teater yang bakal menjengah pada bulan 11 nanti...
Badai Semalam - Erra Fazira , Aaron Aziz

Seronok la pengemar-pengemar  novel ni bila novel kesukaan mereka jadi drama kan..ayien pun ikut seronok jugak...nak-nak kalau pelakon memang berbakat...
contohnya sekarang tengah demam Nora Elena..tapi  tak lama lagi nak abis...=(
satu je novel lagi hopefully ada la penerbit yang nak angkat novel ni ke layar kaca...memang suka tahap gila la kalau ada cerita yang meruntun hati dan perasaan...nangis tak habis baca novel dia...ada jugak orang kejam macam Syed Aidzril.....kalau buat filem maybe tak rasa sangat...baik buat drama,jalan cerita follow novel asal kan....
kalau hero dan heroin dia Aaron Aziz dengan Siti Saleha memang mantap la.....


 
Synopsis:
Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril. Syed Adam Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis. Limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri yang pada ketika telah mula ada getaran buat Aleya.
"Salahkah Leya mencari sedikit bahagia? Mengapa Leya tak pernah dapat merasainya? Hina sangatkah Leya sebab beribu dan berbapakan orang miskin? Memang Leya miskan tapi Leya juga jugak ada maruah diri."
Terjadinya suatu perkara yang menyatukan mereka. Tapi kerana terlalu ego, sombong dan mementingkan darjat, begitu hina Aleya dilayan Syed Aizril.
harap2 ada la pihak yang nak jadikan novel ni ke drama....tak rugi sebab memang ramai pengikut....

Friday, 3 June 2011

DOWNLOAD NORA ELENA THE BEST



Samat malam semua...how u'll?rasa macam lame dah tak menaip merapu2 kat sini,..bz memanjang je sekarang...dengan role play,sport day,cheerleader,exam dan blablabla...dh kurang masa ke sini..Nampak gamba kat atas ni...sape ye..kenal ke??huhu..2 orang insan ni la yang buat hidup ramai orang kat luar sana tak tenteram...termasuk aku...every day tepat kul 7 pm.. memang aku dah bersila depan tv nak tengok citer ni..bersama lebih kurang 10 orang kawan-kawan lain..memang pecah bilik tu dengan gelak ketawa kiteorang esspecially part romantik nak mamps... tetiba rasa cam Nora Elena jap...Siapa kah Seth nya??hahahaha

nak kongsi sikit la ngan korang pasal link2 untuk download episod citer ni...memang tak rugi download..aku dah suruh member downloadkan..alhamdulillah baik hati die aku dah nak dapat semua,....hihihi
Sharing is caring i like u now....tQ pada blog bila kepala bergegar 4 share de link...=)))
enjoy manyak2 k...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...