Google+ Followers

Wednesday, 29 June 2011

Aaron Fever melanda

Hai....macam lama sangat ayien tak update blog ni...dah rasa rindu pulak.^_^ kebelakangan ni agak busy dengan Exam final last semester so kena la buat yang terbaik....

Korang tau tak sekarang ni ayien tengah kena Aaron Fever...bukan sebab dah jatuh cinta dengan dia tapi asyik terpikir je tentang Aaron si aka Seth ni....nak diluah kena gelak so harus bagaimana lagi nak kebahkan fever yang melanda...
senyum????

Yang ayien tahu demam ni mula melanda sejak drama Nora Elena..sebelum ni tak heran pown siapa Aaron Aziz...citer pa dia berlakon....sumpah memang tak heran sangat pown tapi Nora Elena betul2 memberi tamparan hebat bukan pada ayien sorang tapi beribu2 orang kat luar sana kan....


Beruntung la kak Diyana Halik dapat suami Aaron Aziz..dah la penyayang yang paling penting family first..itu yang bagus tu....hopefully Aaron Aziz akan terus berjaya pada masa hadapan dan terus berjaya....aminnnn
sebelum menutup tirai kata ayien nak beri sedikit gambar2 untuk korang santap.....hihi....^_^V












No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...