Google+ Followers

Tuesday, 4 October 2011

1st time admitted at Hospital..

Hari ni dalam sejarah ayien buat pertama kalinya telah masuk kedalam ward..Perasaan seram nak giler...tapi nak buat macam mana memang itu yang terpaksa ayien lalui sebab ada masalah sikit dengan Tonsil ayien ni..semakin hari semakin menyakitkan dan ayien pun rasa better buang je so jadilah Tonsilectomy..macam tu boleh?huhuhuh....

Segan pulak bila masa masuk-masuk tadi ada yang periksa keadaan ayien,ye lah biasa ayien yang buat kat orang,mana pernah orang check ayien..hahaha..dengan batuk tak berhenti-henti,demam yang terlampau,agak-agak apa akan terjadi pas ni..boleh ke ward Operation..hihi...jangan tak jadi sebab ayien cuti pun minggu ni...

Semua tanya kenapa ayien nak buang.Salah satu sebabnya tonsil ni dah berlubang-lubang,some time akan keluarkan discharge..kalau korang nak ke simpan lagi benda macam tu....baik buangkan..buakn ada guna apa-apa pun...

Esok ayien akan di bedah..hopefully semua berjalan lancar,tak de lah banyak sangat komplikasi,just sakit sikit dan mungkin pendarahan akan berlaku...doakan ayien ye semua...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...