Google+ Followers

Tuesday, 30 August 2011

Hari Merdeka 31 Ogos


Selamat menyambut HARI MERDEKA.....bestnya sambut dua perayaan dalam satu masa....=)

Si dia bukan pilihan terbaik...

Susahnya..semakin susah semakin penat otak ini nak memikir bagai mana untuk mengatasinya..ayien asyik terfikir-fikirkan dia yang dah lama ayien hapuskan dari kotak fikiran ini...tapi kalau betul-betul ayien dah hapuskan kenapa masih ada?atau ayien ada simpan back up pasal dia dalam hard disc otak ayien ni.

Sebelum tu ayien nak memperkenalkan dia sebagai A..perkenalan dengannya bukan kehendak ayien..dia datang menghulurkan persahabatan...ayien menyambutnya seperti kawan-kawan lain...

Persahabatan terjalin semakin rapat,A bijak memberi madah manis sehingga ayien terbuai seketika,Sayang,Cinta,sudah terbiasa ayien dengar..namun entah dimana silapnya A cuba menjauhkan diri..semakin lama semakin jauh dan ayien sedar dia mula berubah..

ayien ingat lagi last message dari A,Dia pesan suruh jaga diri baik-baik dan terima kasih untuk segalanya...

mungkin ayien bukan gadis baik buatnya dan dia inginkan gadis yang lebih sesuai dengannya...

Untuk tak memalukan diri sendiri merayu berbagai-bagai,ayien memang tak pernah contact  A lagi lepas A macam nak mengelak dari ayien...cukuplah ayien simpan dan cerita pada kawan-kawan rapat...

Buat apa nak merayu pada yang tak sudi...muka A memang jambu kira marketlah kan...mudah jerk dia dapat teman baru dan boleh lukakan hati mana-mana perempuan...

info:lelaki kacak bermulut manis?betul

Kenapa mesti dia datang kembali?

              Selamat hari raya semua...hari ni pengunjung blog ni semacam sepi jerk kan..mestilah sepi semua sebuk nak beraya..bukan selalu pown raya datang....seronok dapat jumpa saudara mara,berposing sana sini,time ni jugak nak bergaya sakan...huhu...
iras dia...

              Tapi hati ayien macam tak tenteram la sekarang,semalam tiba-tiba dapat add FB dari seseorang.memang susah nak terima ni.tapi entah napa tangan ni gatal saja mengapprove budak tu...

             Mungkin sebab dia adalah sejarah silam yang susah nak dilupakan.terlalu susah,dia yang mengajar erti rindu,sayang dan cinta.Sayangnya bila ayien dah lupa dan remove dia dari kotak fikiran ni dia datang balik..sungguh tak adil kan.
yang indah hanya sementara

             Mungkin dia cuba menghulurkan salam persahabatan setelah lama dia hilang.

            Ayien sangat mengharap hati ni kuat untuk lawan perasaan..tak nak jadi budak cengging lagi...cukup lah air mata untuk orang yang tak menghargai kita..
dulu ayien macam ni...

           Mengenali dia merupakan sesuatu yang indah dan dalam erti lain ayien amat bertuah kerana Allah memberi ayien satu pengalaman yang berguna dalam mencari seorang teman istimewa...

p/s:jangan mudah oercaya kepada lelaki yang bermulut manis,berwajah kacak kerana itu belum menjamin kita akan bahagia disisi mereka...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...