Google+ Followers

Tuesday, 30 August 2011

Kenapa mesti dia datang kembali?

              Selamat hari raya semua...hari ni pengunjung blog ni semacam sepi jerk kan..mestilah sepi semua sebuk nak beraya..bukan selalu pown raya datang....seronok dapat jumpa saudara mara,berposing sana sini,time ni jugak nak bergaya sakan...huhu...
iras dia...

              Tapi hati ayien macam tak tenteram la sekarang,semalam tiba-tiba dapat add FB dari seseorang.memang susah nak terima ni.tapi entah napa tangan ni gatal saja mengapprove budak tu...

             Mungkin sebab dia adalah sejarah silam yang susah nak dilupakan.terlalu susah,dia yang mengajar erti rindu,sayang dan cinta.Sayangnya bila ayien dah lupa dan remove dia dari kotak fikiran ni dia datang balik..sungguh tak adil kan.
yang indah hanya sementara

             Mungkin dia cuba menghulurkan salam persahabatan setelah lama dia hilang.

            Ayien sangat mengharap hati ni kuat untuk lawan perasaan..tak nak jadi budak cengging lagi...cukup lah air mata untuk orang yang tak menghargai kita..
dulu ayien macam ni...

           Mengenali dia merupakan sesuatu yang indah dan dalam erti lain ayien amat bertuah kerana Allah memberi ayien satu pengalaman yang berguna dalam mencari seorang teman istimewa...

p/s:jangan mudah oercaya kepada lelaki yang bermulut manis,berwajah kacak kerana itu belum menjamin kita akan bahagia disisi mereka...

2 comments:

Farah Awang said...

percayalah lepas ni awk akan jadi stalker wall fb dia hari2
:)

Ayien said...

@Farah Awang mmg pown Farah...teruk betul perasaan ini..=(

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...