Google+ Followers

Thursday, 21 July 2011

Sendiri itu Sepi

    Alahai semenjak kebelakangan ni ku rasa sangat sunyi,sepi dan sendiri...nape eh?? my bespren entah ke N9,boypren pown xde...mungkin sebab tu ku rasa sunyi...hahahaha...


Bila lah agaknya tuan punya blog ini nak berpunya?ramai yang cakap ku terlalu memilih..memilih ke?tapi tak salahkan kalau kita nak yang terbaik buat diri kita yang tak berape baik ni...sekurang-kurangnya kejalan lurus ku berjalan nanti...kuikui...

selalu sangat relationship tak bertahan,,salah ku kadang2 tapi banyak salah si dia dari ku....hihi..bila ada yang nak masuk line aku cepat2 reject sebab entahlah belum sedia satu hal and malas nak bagi komitmen dalam hubungan kowt...tapi jangan label kan aku sebagai lesbian okey...aku bukan macam tu...mungkin belum masa untuk serious lagi..

La ni Pun Tijah sangat merisaukan keadaan anaknya ini yang tak ade boypren lagi...hihi...mak jangan risau k...ain muda agi...nanti ain cari menantu untuk maknya...yang macam mak nak...hihihi..cewahh konon anak solehah la ni..

Dalam mencari pasangan ku tak berapa pandai acctually...itu yang takut salah sapu..so kena la pandai memilih ya .......

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...