Google+ Followers

Friday, 30 September 2011

Gambar pra perkahwinan Nabil dan pernikahannya.

Ketika ini Nabil selamat bergelar suami kepada Zira...semoga perkahwinan yang dibina berkekalan sehingga akhir hayat....ayien nak selitkan beberapa gambar semasa pernikahan dan pra perkahwinan mereka...wang hantaran sebanyak RM 15.000 diterima Zira...










gambar ehsan FEEL dan Oh Bulan

Tension sepuluh kali

Hari ni tersangat tension,semalam jugak tension..makanya macam hari-hari ayien akan tension...ermmm

semalam dapat result exam yang agak mendukacitakan..1st time ayien dapat markah macam tu...Tak tahu nak salahkan siapa tapi salah kan diri sendiri tu sudah pasti..kurang latihan,kurang masa untuk belajar dan terlebih enjoy..

sampai kena jumpa lecture pasal markah semakin merundum..apa cer sampai kena jumpa lecture kan..

Lecture ayien pesan reducekan masa untuk FB dan segala jenis sosial..haha..ayien sosial??tak lah sangat....hihi..cuma kerap berblog je,alang-alang dah buka blog buka FB sekali...

apa yang Lecture ayien cakap tu betul juga,last year ni ayien ada exam besar,khusus untuk bakal jururawat diMalaysia....

Apa-apa pun ayien cuma akan kurangkan berFB tapi akan tetap berblog....sebab tu memang diri ayien...sekian....

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...