Google+ Followers

Friday, 11 February 2011

selamat tinggal semester 5..selamat datang semester 6

sedey2...tggl lagi 10 bulan jerk kt study kat kolej ni...erm..ari ni semester baru bermula...naik pangkat lagi...hahaha..tapi lg berat la bahu ni bawak bende warna merah kat bahu ni...ermm..
MS K pesan jadilah lebih matang dan dapat menjadi contoh padfa junior2 yang ade....boleh ke nak jadi contoh???diri ni pun xbetul lagi.....
exam genitourinary dah pas
exam reproductive dah pas
exam ENT dah pas
exam research pun dah pas...
harap2 dapat result yang flying colour kate MS K...
hahaha

MS K: u 'll jgn nak tinggi diri...jadi contoh yang baik wat junior u'll.
murid: baik MS K...
MS K: Satu je u'll ni...tak pernah nak tonjol kan diri.bila ade prosedur nak buat..angkat tangan offer diri bukan bile panggil baru nak buat...
murid: baik MS K...:(kami bukan xnak tonjol kan diri tp kami ni pemalu MS K....hahahaha)

MS K ni mmg sangat2 sporting....kt rase happy die jd koordinator kt....

semester baru dah mule.ada  4subjek jerk lagi......
  1. psychiatric
  2. pengajian am(sudah abis study...sume pas ngn berjayanye..tahniah yerk...=)
  3. trauma 
  4. management
susah jgk walaupun 4 subjek jerk....so kite tunggu la macam mane hasilnya nanti......
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...






bile pasan diri tu cantik...

hahaha..agak pelik tajuknye..macam marahkan orang pun ade...sebenarnye kt ckp diri kt sendiri....=)

sekali2 pasan xsalahkan.....inilah hasilnye bile kt rase sdiri kt ni dh cukup gojes...mari kite lihat hasilnye
pasan2.....lalala
kesan edit yang melampau...


erm......korang pun mesti kekadang pasan cun gak kan...hahaha

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...