Google+ Followers

Saturday, 17 December 2011

Tentang Dia Part 1

Belum terlambat untuk aku taip entry ni...janji tetap janji...kali ni aku nak kongsi saat manis bersama my frend masa study kat nilam...betapa gila dan happening nya kami....jom kita terjah sensorang..

Marshita
My crazy sista...Marshita aka kak ita..memerangkap ketuan dalam group 1/09...aku dengan dia mula kawan baik start masuk Nilam lagi...sampai la sekarang...gaduh tepuk tampo sampai bengkak2 tangan semua dengan dia..sebab apa aku suka tumvuk die sebab die ni macam kakak aku...cer gi tanye abang aku,,,betapa banyak kekejaman yang aku dah lakukan pada mereka..haha...will miss u kak ita...ko memang baik,terbaik diantara ada...sakit hati aku memang dah selalu dapat...ko je satu-satu kakak yang aku ade..cewahhh(padahal kakak ipar banyak)keep in touch my crazy sista...



Farhana
My link..haha..actually kami baru mula rapat sejak akhir-akhir ni...rasanya dulu-dulu tak hade pulak rapat sangat..tQ Kempas sebab disini mulanya aku rapat dengan die ni...hihih..time gigi aku nyaris je patah tertanduk kepala ko...sweet memori tuhh...Hana ni baik,bertuah sape dapat kawin dengan die..hikhik...selalu belanje makan owhhh..kenyang...hahahah..thanks Ana...halalka makan minum aku tau...=)











Fateha
Ni lagi sorang...nama die ni Teha..actually ada sesuatu yang menarik pasal die...Teha selalu dapat BMD(Bipolar Mood Disorder)..die selalu sangat moody tapi yang sakit hatinya dia akan moody dengan aku,Marshita dan Hana je...apakah salah kami...dengan orang lain semua ok...n dia sangat xbelok2..kalau batu,batu juga pendirian die...hopefully lepas ni rajin-rajin cari kerja...akak doakan ko berjaya....dongivup k my darlin..










Hidayah
Ni lagi sorang..sangat sakit hati kadang-kadang dengan die ni...selalu buat citer xbetul dan kami macam dah sebti dengan apa yang dia cakap..haha...pasni dah tak ada sape tidur sebelah aku....hahahahah...jadi wanita anggun pasni dayah...aku teringin nak tengok ko kawin hihi...tQ juga sebab ritu masa tengok OMBAK RINDU ko bayarkan tambang teksi...so kiut la ko dayah....hahaah..will miss u...









 
Akalili

Bersambung lagi..........

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...