Google+ Followers

Sunday, 27 March 2011

keputusan perlawanan Malaysia vs Etoile Fc 1-1

alhamdulillah game hari ni berakhir dengan keputusan seri 1-1..dari situ menunjukkan kedua-dua pasukan memang sama-sama hebat..betul x??huhuhu
pada minute ke-6 Fakhri Shaarani telah menjaringkan gol pertama..memang style giler..dia telah buktikan hari ni yang dia jaringkan gol untuk Malaysia..ingat lagi masa game lawan Pakistan banyak peluang yang dia lepas kan..tahniah pada beliau

pada aku,game yang agak cantik pada masa pertama tapi masuk masa kedua semua jadi macam tak kena je..selepas pertukaran beberapa pemain,memang nampak kucar kacir sikit kat benteng pertahanan..actually aku rasa Fadhli Shas dan Muslim Ahmad adalah gandingan yang bagus kat posisi tuh...tapi malam tadi mereka tak bersama langsung.Muslim keluar dan digantikan dengan Fadhli pada pusingan kedua..tapi terus terang aku memang tak suka gandingan mereka dengan Aidil something wrong jerk...itu my opinion la..(xsalah kita bagi pendapatkan?)tapi tak dinafikan kedua-dua pasukan memang sama hebat sebab banyak serangan yang dilakukan kedua-dua pasukan...syabas buat team Malaysia...teruskan usaha,,dengar2 banyak lagi perlawanan diantara kelab luar negara..antaranya liverpool dan chelsea...betul ke???

^_^

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...