Google+ Followers

Sunday, 25 December 2011

Aslann As-Blogger Paling Sempoi...

mukadimah...
Di entry kali ini aku dengan berbesar hati nak komen2 pasal blogger OSF ni..
aku menyusun sepuluh jari andai kata ada yang tak berkenan sekiranya aku meletakkan tajuk sebegitu...hihihi...tapi betul la Encik Aslan memang sempoi dan penuh dengan nilai kelakaran didalam diri dia...ahaha..yang tu la buat aku tak kering gusi time baca entry-entry yang ditaip dia...Ayat-ayat dia pun tak la formal sangat,lawok adelah...

Tak salah kalau aku katakan Aslan ni jenis yang simple,tak sombong dan patriotik(teringat masa dia letak background lagu patriot gitu....hihi)

Meh nak ulas entry2 die yang aku suka....antaranya:

Tak boleh blah pasal Surat Untuk Lisa ...aishhh..memang best...tinggi sungguh angan2 kamu ya..tapi nak buat macam mana yusry dah dapatkan...redha ye Aslann..kan lebih ikhlas...hahaha...



Masa Aslann join Kontes Daniel Adie (SISPA)...masa tu aku pun join tapi tak de rezeki kan...dan dia tercalon untuk top ten...ikhlas aku senyum masa baca entry tu sebab terserlah senyum palsu dan ikhlasnya...


Lagi satu masa Aslan join Kontes Blogger The Garang pasal superhero....aduhai....seriously...memang sangat la kelakar....menjadi seorang superman ya...siap pic macam superman lagi...walaupun entry tu panjang menjela...aku tak rasa segan atau malu-malu pun nak kasi baca sampai habis..member yang tak tau apa-apa pun gelak sama...
kidnap satu ya Aslann..=)



Lagi satu aku sangat suka baca entry yang pasal 5 spesis binatang tu.walaupun menggelikan..aku tetap baca..tak sangka eh..hahaha...kalau korang nak tau...bace entry tu kat sini ..

Actually banyak lagi entry die yang best,creative dan super inovatif..tapi aku citer sikit je la...cukup orang tau..dan boleh kongsi gelak ngan aku jua...=)


Dan sebab penghasilan entry-entry superduper sempoi tu la blog dia masuk dalam majalah remaja masa isu 15 nov 2011.....tahniah-tahniah..ingat senang ke nak jadi blogger retis gini boleh masuk Remaja lagi k...

Dengan ini aku mengumumkan sebagai Fan no 1 Blog One Step Forward milik Blogger Aslann As...=)
Ada berani?
(Kecut gak aku taip entry pasal retis nih)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...