Google+ Followers

Friday, 9 September 2011

Tekan pangkah kalau BW blog yang pasang lagu

Malam ni mood berganda-ganda nak BW..sambil-sambil tambah kenalan...dalam blogwalking ni ayien selalu akan follow banyak blog..tengok menarik dan banyak cerita best terus follow kasi up sikit FOLLOWER member-member..

Tapi dalam blogwalking ni banyak betul ayien jumpa blog yang suka pasang lagu...kenapa eh mereka suka pasang lagu...pelik-pelik...ayien bukan datang blog nak dengar lagu...

tahu tak kenapa ramai tak suka masuk blog yang pasang lagu????
SEBAB berat,lambat loading dan lowkan speed semua tu..


memang ramai pikir pasang-pasang widget tu boleh buat blog kite super cantik and gojes..memang cantik tak dinafikan tapi susah kalau orang lain tak berkenan 

mengikut pengalaman ayien,zaman ayien pasang widget berlambak2 kat dalam blog pink ni..memang tak de yang nak view...lepas tukar template ngan buang semua widget yang tak penting blog jadi ringan dan mesra ramai....

untuk kawan-kawan blogger yang pasang lagu or widget berlambak..sorry la ayien sempat singgah 2 saat je lepas tu terus tekan X kat atas sana....


♥JURURAWAT♥

Hari ni penat sangat sebab terlampau ramai pesakit-pesakit yang terpaksa dirawat kat hospital tu....huh...lenguh betul kaki ni....syukur ramai jugak pesakit yang telah didischargekan dari ward...
lokasi terbaik...
Bukan senang nak jadi jururawat ni....hari-hari tengok pesakit dan pesakit tengok kita..ingat pesakit tak bosan ke tengok jururawat asyik bagi ubat dan macam-macam yang boleh menyakitkan mereka padahal jururawat hanya nak merawat mereka...itulah bila kita jadi jururawat ni muka perlu sentiasa manis dihadapan pesakit walaupun kadang-kadang mood tak berapa baik...

Dari pesakit yang kena potong kaki,patah sana sini,lumpuh,kemalangan,sakit jantung semua tu bukan senang nak di jaga....mesti kental...silap hari bulan boleh pengsan ok....macam ayien dulu...>_<

kami bakal jururawat Malaysia!!!
Jururawat selalu dimarahi kerana lewat memberi ubat, menahan kencing kerana tidak ada masa ke tandas, kelaparan kerana terlepas waktu makan, dikutuk, diejek, disindir, dituduh & mereka amat merindui ahli keluarga tatkala menjaga anda. Setelah anda membaca ini, jururawat di seluruh dunia sedang menyelamatkan nyawa manusia. Post semula kenyataan ini jika anda adalah jururawat, menyayangi jururawat ataupun MENGHARGAI kerja yang mereka lakukan ♥

Faezah Elai selamat bergelar isteri kepada Heykal Hanafiah

Tahniah kepada pelakon Faezah Elai semoga mahligai yang dibina kekal abadi selamanya...aminnn
mereka nikah pada hari ini dengan sekali lafaz sahaja....

cantik berseri Faezah Elai dan pasangannya......

photo kredit to OHBULAN

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...